jag vill åka till paris. nu.



kärlek i ett fotoalbum

pappa hittade ett fotoalbum som var mitt. min farmor har gjort det till mig. det är bara bilder på mig. från min första dag på jorden till hennes sista dagar på jorden. bilder på våra dagar tillsammans på jorden. bilder på den tiden som farmor ville ta igen för all tid hon sedan inte skulle finnas där. farmor var min bästis och jag kan inte sluta gråta när jag tittar på bilderna på oss. jag förstår ingenting. man borde inte gråta okontrollerat efter tjugo år. det låter fånigt. men det känns som att hon sitter bredvid mig och tittar på bilderna. vi kan bara inte se varandra. jag saknar henne så.



man blir varnad under bron. tack.


levis, morsan och kattungen.



jag provar mina nya snygga skor.


freaky friday



här är min fredagkväll. på en tallrik. efter detta serverades det godis och chips. nu har jag ont i magen och är uttråkad.

det här är ju så snyggt. jag ska köpa ringar imorgon.


jag gillar fina bilder. så jag tejpade upp några. på en bit vägg.


varför bor man i sverige?





http://www.patrice-besse.co.uk/


http://www.signatureresidencesworldwide.com/

http://www.esny.se/

trött...trött...trött...trött.

jag är så trött att jag inte vet vad jag heter. jag är som ett litet barn som försöker hålla sig vaken till tolvslaget på nyår. varje dag. jag är liten, lättretlig och uppgiven. jag hatar det. jag vet inte var jag ska ta vägen. jag saknar lilla sprudlande carolina som inte kan sitta still. jag saknar en fullt fungerande hjärna som är kreativ och glad.

imorgon ringer jag sibyllekliniken. de kanske säger att jag lider av något av följande?:

  • Körtelfeber (mononukleos).
  • Borrelia - en sjukdom som man kan få efter fästingbett.
  • HIV.
  • Depressioner kan visa sig som trötthet. Det är vanligt att man känner sig trött om man går igenom en känslomässigt hård period i sitt liv.
  • Det kan vara en del av en sorg- eller krisreaktion.
  • Man skall speciellt lägga märke till om tröttheten alltid kommer om vintern, eftersom det kan vara tecken på vinterdepression, som man idag kan behandla effektivt.
  • Cancer. De flesta cancerformer gör att man blir trött. Därför är det viktigt att man söker läkare om man under en period upplever trötthet som man inte kan hitta någon förklaring till. Cancer följs ofta av aptitlöshet och viktnedgång.
  • Störningar i ämnesomsättningen. Vid för låg ämnesomsättning kan behovet av extra sömn ofta vara mycket uttalat. Om man tror att man har för låg ämnesomsättning är det viktigt att bli undersökt av en läkare, eftersom det finns bra, effektiv medicin mot sjukdomen. För hög ämnesomsättning kan paradoxalt nog också visa sig som trötthet. Man kan då inte få ro att sova, pulsen är ofta hög och man känner sig innerst inne trött och håglös. Här finns också goda behandlingsmöjligheter.
  • Diabetes kan också visa sig som trötthet. Diabetes ska diagnostiseras och behandlas för att inte förvärras. Diagnosen kan ställas med hjälp av ett blodprov och behandlingen kan anpassas så att förändringarna i ens liv blir så små som möjligt. Diabetes ger också andra symptom - man blir törstig och behöver kissa ofta.

här kommer ju jag handla i alla fall...



DUSTY DECO

BÄSTA


min nalle

jag har en stor nalle. han är väldens bästa man. jag har aldrig döpt honom. han har fått byta namn efter tillfälliga kärlekar genom åren. nu heter han bara nallen. stackarn. han sitter på min säng och jag kommer nog aldrig ha hjärta att lägga honom i en kartong. han ska för alltid få bo med mig. och jag är lite knäpp med honom. under vissa perioder så kan jag inte bara slänga ner honom och alla lull-lull-kuddar på golvet när jag ska sova. jag får så dåligt samvete när jag slänger med honom. så jag bäddar ner honom med kuddarna. jag är ett cp. med fint hjärta.


mess.


om blickar kunde ge käftsmällar

dagens höra fel: "lyser flitens lampa fortfarande" lät som "liten flitig slampa fortfarande"


köpt



hm.com

dagiset

på mitt jobb så har vi roligt. det är som ett stort dagis där vi gör förbannat bra grejer också. vi busar och gillar varandra. idag var det några som klädde in jennys skrivbord med skoskydd när hon va på möte och lunch. johannah hade en suspekt jätte-morot på sitt skrivbord och en annan gång ville jag få linus att verkligen känna sig välkommen till jobbet.

  

fin bild.