du finns hos mig ändå.

det här är ju bara för perfekt och för sött. det är så jag.








" Sköna hems inredare ­Karolina Karlsson och tre vänner förde idén till verklighet. Nu finns tre olika produkter - från ­livets början, den stora kärleken och livets slut.

"Om dig" ­är för de första åren i barnets liv, "Om oss" är tänkt för bröllopet och "Du finns hos mig ändå" för alla som mist en nära anhörig eller vän.

Allt tillverkat av bomullsväv i olika färger. Från ­Mymindbox, ca 625 kr. "

mymindbox.se

min syster är skitsöt. och jag med.


jag är så smart

under min säng ska jag ha ett tyg som döljer alla lådor och annat skit jag kommer ha under sängen. jag vill ha ett vitt tyg, men hatar mig själv för att det är så tråkigt. det skulle däremot ske hemskt ut med ett mönstrat tyg. jag vill hitta det perfekta mittimellan-tyget. inte så lätt. men NU har jag kommit på det ultimata. jag ska köpa ett vitt tyg och skriva på det. en lång mening som går längst hela tyget.


You and me and a bottle of wine, all we need is candle light





så jag.


mitt hår

jag får väldigt många kommentarer för mitt hår. det folk säger är att det är "så himla lååångt", vilket är sant. men gott folk. jag har inte klippt mig sedan 26 januari 2008, så det är inte så konstigt. och nu när alla kommenterar mitt hår vill jag liksom inte klippa av det. det har blivit mig grej nu. problemet är att det är sjukt slitet. för att bevisa detta kan jag meddela att på denna hemsida upptäckte jag att jag har alla typer av kluvna hårtoppar som man kan ha. vidrigt.

ursäkten är att min älskade frisör opererades och kunde inte röra på armarna på ett tag. under den tiden blev mitt hår för slitet för att jag skulle våga gå till honom utan att skämmas. och nu sitter jag här. sliten och långhårig.


söndags-sängen.



titta vilket mysigt sängöverkast. än en gång - jag älskar ZARA Home.

för att nämna ett exempel på vilken typ av aktivitet som kan försigå under, eller på, ett överkast som detta så kan kag ju nämna slö-söndag med gosig man. visst låter det skitbra? gärna en man som inte stinker sprit och har bakis-mage. gärna en sådan som är duktig på det där med frukost på sängen och massage.

lite luvin helt enkelt.