för mig bakom ljuset med finess, tack

det här smset fick jag i natt, av en person som vet att jag ligger hemma hos mamma och mår piss. en person som verkligen skulle kunna klämma fram något gulligt, speciellt med tanke på hur svårt han har det med att få till det med mig.

23:38:31
Trist att du inte är
hemma. Jag hade
lätt kommit :) Krya
på dig

Ok? tack för att du tänker på mig när det är dags att ta nattbussen hem. det är smickrande. jag ligger och har asont i hela kroppen. några gulliga, falska, sms hade inte skadat. dagtid alltså. jag lovar att jag inte vill gifta mig för det.

får jag föreslå följande: vill man bara ha en sak, så talar man om det och ser till att få det. det är helt underbart, jag lovar. eller så kör man hela pretender-spelet från början till slut. alla gulliga sms, alla samtal, alla fjanterier. det där halvhjärtade "jag vill skeda dig, men när blir du frisk och är ute och festar igen" funkar inte på mig. ska jag bli förd bakom ljuset ska det va bra gjort.

så här snygg ska jag vara i höst.



jacka från H&M,
skor från TopShop
och löv från träden.

saknar det där roliga och bra

jag ligger och har ont i de satans körtlarna. körtlarna i magen. känns som jag har tusen fisar på lager fast jag inte har en enda. sjukt frustrerande och smärtsamt. och ja... jag sitter på facebook. tittar på gamla festbilder. saknar det och tänker tillbaka. men jag saknar de små fina lugna stunderna mer. när allt flyter på, man skrattar och har roligt och det kanske inte är så lugnt trots allt. jag saknar min lägenhet och jag saknar min vän Tove mest av allt. som ska sitta på min innergård och inte vara uppe i umeå med alla töntar där. tove är en viktig del av inredningen på min innergård.


visst hade vi det bra då?



tove du är skön. det vet du.

här har jag ont.



JA, det är synd om mig. jättesynd.


life is wonderful