kärleksemester

imorgon åker jag och världens finaste till barca. totally wonderful.
så idag är det mycket att stå i eftersom björn kom hem från grekland igår. alltså en dag på oss att tvätta, packa, göra en miljon småsaker och dessutom styra upp en avskedsmiddag för zacke som flyttar till amsterdam när vi är borta och typ aldrig kommer hem. vem ska björn nu va bästis med? zacke är en bra kille och jag tror fan att t.o.m. jag kommer sakna honom. god mat ska vi äta i alla fall.

och sen barcelooooooona.
guppa i solen och sippa sangria.

barcelona


lägenheten jag vill ha

jag och björn är totally in love i grannens lägenhet. det tog mig några timmar att inreda hela lägenheten. från tapeter till bestick och servetter. tänkte visa vad jag har tänkt i några bilder (bara för att jag har så kul på jobbet)

det är en avlång och smal hall, ett badrum, ett kök utan plats för matbord. ett sovrum med balkong, ett vardagsrum som dessutom får agera matrum och arbetsrum, där det står ungefär väldens vackraste öppna spis. och ett genomgångsrum med plats för soffa, som får bli tv- / x-box rum. helt perfekt.



ram   hallstol
jag tänkte bombardera hallen med svartvita kort i svarta ramar. ca 20 x 32 cm. kort på vänner, familj, varandra och andra bilder jag gillar.
denna ram är från IKEA

och en enkel och snygg klaffstol, perfekt i en hall med ont om plats.
från Pid.se

O&L  Designers Guilt

jag är fullkomligt kär i båa dessa tapeter. den högra har jag starkare känslor för. och måste bara få in i lägenheten på något vis. kanske får nöja mig med kuddar i det tyget. jag tycket färgerna är helt underbart vackra tillsammans.
den vänstra tapeten är jag också kär i och den skulle passa bättre, med tanke på att jag faktiskt planerar att bo tillsammans med en kille.
vänstra: Osboune & Little, Papilio
högra: Designers Guild, Colour Book II


vitprickfärgklick

färgen till vänster vill jag ha genomgående i hela lägenheten.
färgen till höger är samma färg som på den öppna spisen i vardagsrummet. underbar.

fåtölj
i varsin sån här ska jag och björn sitta och titta på brasan och dricka te. kanske inte fullt lika stora och klumpiga som den här.
denna kommer från IKEA

min tavla stol
jag älskar den här tavlan. påminner om mitt älskade gamla landställe, väddö.
köpte den på IKEA i vintras.

och en enkel, stilren och vacker stor. modern och tidlös. vill ha sex stycken runt ett ovalt bort.
kommer från ROOM

ljus
hittade de här ljusen på GRANIT, men har min favoritaffär som säljer likadana ljus fast med helt underbara dofter; 'Blå hästen' på vikingagatan i sthlm.

arbetsbord
vid det här bodet kommer jag leva. ska ha extremt bra ordning för att alltid ha plats att sitta och pyssla och ha plats för datorn. kreativitet AB.
man kombinerar ben och bordsskiva själv på IKEA

tidningsställ
hittade det här superfina tidningsstället på Pid. v i l l h a

handfat
SPA-känsla utan hotell-känsla. från ROOM

dreambed
tänk er det här: tunt linnetyg som hänger över sägen. ballkongdörren är öppen och morgonvinden får linnet att fladdra. man ligger och drar sig bland kuddar i naturfärger som får sängen att likna ett bollhav. man masar sig upp, hämtar ett glas juice som man dricker upp på balkongen i morgonsolen medans den man älskar vaknar några meter bort.
min dreambed kommer från ROOM

A. Vardam

den här tavlan blev jag kär i första gången ag såg den. jag kände mig som henne. han som målat den heter Anders Vardam och är helt amazing. han är far till två av mina kusiner och mycket god vän till min egen pappa. har alltid varit. jag tror jag slår till på den och hänger upp den i köket. passar i färgerna till mina kryddor jag ska ha planterade, de vita luckorna och teak-köksbänken.
en annan tavla han har målat, som jag är uppväxt med, ligger under mammas säng och väntar på att ska få hängas upp i mitt sovrum i framtiden. två personer som älskar med varandra (ja, de älskar fakiskt, man ser det på dem). en stor fin tavla som jag har varit för liten för att få ha uppe på mina väggar tidigare. nu jävlar.


Anders Vardam
Blå Hästen
IKEA
ROOM
GRANIT
Pid.se
Tapetguide

jag har en hund

my pet!


man kan leka med min baby också 
så töntigt gulligt! 

snart semester igen..

nu har jag jobbat hela veckan. bara idag och imorgon kvar. sen har jag tre hela veckor ledigt.
på söndag åker björn till rhodos, vilket jag är mindre glad för.
jag har dock insett vilken idiot jag är som inte kan lita på honom. man har kanske dåligt självförtroende. eller ja, när det gäller sådanna saker så har jag det. jag har svårt att lita på det manliga könet. den va ny va? ingen har väl sagt så förut.
i helgen är han bara min min min. vi har knappt hunnit ses i veckan känns det som.

när han är borta så ska jag förmodligen och förhoppningsvis ut till trosa och fira att tove fyller 20. ska bli riktigt gosigt. sen ska jag kanske åka till möja. pappa, helene och alla barnen har hyrt ett hur där i några veckor. så jag tänkte våldgästa.
därefter kommer björn hem och det bär av till barcelona!

och så mamma. jag orkar liksom inte prata med henne. vi bråkade sist vi sågs och igår när hon ringde så blev jag så sur igen och sa att jag inte orkar prata mer. damn.
mamma är ju så fruktansvärt viktig för mig. hon är min bästa kompis, min bästa vägg att luta sig mot och den bästa famn att trösta sig i.
planerar att ringa henne under dagen.

håller dessutom på att läsa en sjukt bra bok. snälla, köp den tjejer. vi är faktiskt patetiska och blåsta och jobbiga. det är inte någonting som männen hittat på. faktiskt. och vi borde kräva mer, eftersom der är vad vi förtjänar.


book

framtid

här är min framtid:

nästa vecka - augusti : semester
augusti - september : jobba
september - november : plugga spanska i malaga (just det!)
oktober - mars : plugga till mäklarassistent heltid på distans
oktober - ? : jobba på arkitektkontor


Ja juste. för jag är en sån som gör saker och tar tag i mit liv.
jag kommer åka själv till malaga, vara borta i åtta veckor och komma hem som en betydligt rikare person (inte pengar, flickor). det känns så rätt. så självklart. jag är för tusan uppväxt i området. det är där jag har mina fina minnen ifrån, de minnena som jag önskar jag hade lite klarare bilder ifrån. den lyckliga tiden som ovetandde skitunge under 5 år. den med farmor ♥.
jag slår vad om att farmor kommer sitta och luta sig mot sitt träd i nangijala, blunda och vara stolt över mig.

jag har alltid älskat landet och jag ha alltid älskat språket. nu ska jag kunna babbla språket också. så självklart.



malaga
min nya kärleksstad




världen, jag är stolt över mig själv.