vill se att jag fortfarande kan.

jag har gått och klurat på en sak i flera dagar. varför har en del killar så stort behov av att fortfarande känna sig unga? kvinnor också för den delen. jag tycker verkligen att det är så pinsamt. och så trakiskt och faktiskt äckligt.

ni är så många som verkligen vill veta att ni fortfarande är heta på marknaden och att ni är kapabla att kamma hem ett byte. ni är så många. och ni är så genomskådade. ni går på krogen, super er dyng och raggar på tjejer ni vet att ni går hem hos. dagen efter vaknar ni, känner inte igen er själva och planerar för nästa kväll i panik. ni går till jobbet på månadg, den värsta ångesten har släppt och ni tänker att "jag är minsann inte som den där åke, som gifte sig vid 29 och lever värsta tråkiga livet nu". såna är inte ni. nej, ni är inte lyckliga. att visa att man fortfarande kan är någonting för er som inte har råd att köpa porsche.

era magar blir allt svårare att hålla platta, baksmällan blir allt svårare att bli av med, mamma börjar ställa jobbiga frågor om framtiden och ni vill bara springa. bort bort. ut på krogen ut på krogen.

ni är så många som känner er äldst på krogen. ni är så många som inte vet vilka ni är. ni är så många som verkligen vill försöka vara med.

jag har hört en person säga det rakt ut: "jag vill se att jag fortfarande kan".  kan vadå? och tanken har slagit mig. vill man verkligen stå där och upptäcka att man inte kan längre? jag skulle hellre sitta hemma och dricka vin med mina vänner, eller gå på krogen stående och undra om jag fortfarande kunde. jag skulle hellre skratta åt de som kan och vara glad att jag kan så mycket mer.