idag gillar vi den här låten

idag åkte vi bil på lunchen. vi åkte till söder och åt pasta som ben gillar. han körde bilen. tanja körde bilen efter. som ett tåg med hungriga assistenter. ben spelade musik och vi gillade den här. jättemycket. han fick spela den flera gånger.


ska man söka eller?

KROKIMODELL

Atelier Stockholm Academy of Realist Art HB

Publicerad: 2010-04-26, Annons-ID: 0010-100440

Solna (Kommuninformation), 1 plats

EXTRAJOBB SOM KROKIMODELL

Atelier Stockholm - The Swedish Academy of Realist Art grundades 2006 och erbjuder en gedigen utbildning i realistisk och kreativ teckning och måleri. Utbildningen är utarbetad för att få fram konstnärer som kan skapa personlig samtidskonst med samma kunskap, skicklighet och skönhet som många av de tidigare mästarna hade. Kursplanen har utarbetats efter de bästa och mest effektiva traditionella metoder och tekniker som bland annat använts under renässansen, vid 1700- och 1800-talets europeiska konstakademier och som ännu används vid den ryska konstakademien. Se gärna skolans hemsida för mer information.

Vi söker nu krokimodeller, inget krav på tidigare erfarenhet. Sökande måste vara över 18 år. Gärna rödhårig kvinna, men inget krav. OBS! Posen är avklädd, dvs. helt utan kläder.
OBS! Du måste kunna vara modell alla dagarna - sök inte jobbet om du inte kan varje morgon under denna period.

Arbetstid: 5 dagar i veckan kl 9:00-12:00
Datum: 26 april - 26 maj 2010. Med undantag 13-14/maj

Lön: 100 kr/timme
Sista ansökningsdag: snarast

Kontaktperson: Sanna Tomac Szameit


Bifoga namn, adress, telefonnummer, ålder och ett porträttfotografi och en kort text om varför du tror du skulle passa bra som konstmodell. Ansökningar som inte inkluderar denna information besvaras ej. Var vänlig och skicka informationen i vanlig e-mail text med bifogat foto.
Beskriv också om du har tatueringar och hur stora och var de sitter.

shoppa lite

yey. nu har jag shoppat loss lite på nätet. balla t-shirtar från hm och lite annat crap. första leveransen redan den här veckan.


Fiorentini Baker

jag ska fixa skorna. jag ska ha dem. jag har hittat minst fyra par som jag vill ha. eller, det är nästan så att jag inte kan leva utan dem. men med tanke på vad de kostar så antar jag att jag får lära mig att leva utan dem. men ett par ska jag bannemig fixa.



vilken dammsugare?

man är ju garanterat vuxen när man sitter och kollar på dammsugare. och jag kollar inte bara designen, nejnej, jag kollar styrka och sug också. jag känner att den dammsugare jag har är alldeles för skruttig nu. jag fick den liksom med lägenheten mot att förra ägaren slapp putsa fönster. så här tänker jag: jag skulle ju garanterat dammsuga oftare om jag hade en dammsugare som stod framme. men man vill ju inte ha en dammsugare som står framme. även om det är en skitsnygg dammsugare så är det fortfarande en dammsugare. bodde jag större hade det varit givet, men jag bor ju pyttelitet. den andra dammssugaren är skitliten och får lätt plats under diskbänken. det är fett. men jag HATAR att ta fram dammsugaren och ännu mer att böka tillbaka den på sin plats sen. den suger betydligt bättre än den stående. båda har fått grymma betyg på elgigantens sida.

det blir nog den lilla som man kan gömma.

jag är fantastisk på paint

det här är linus när han gymmar. jag vet inte riktigt hur ett löpband ser ut, men detta ska i alla fall föreställa ett. jag föreställer mig att det finns en spegel framför linus, som inte är med i bild. han springer mot sin spegelbild med putande läppar och rumpa. linus springer allt han har med höga armbågar och gaga i lurarna. han sjunger med i sitt huvud. rah-rah.


lite sjal

i väntan på min skinnjacka (som kommer v 19) så ska jag köpa lite sjalar. det är tydligen inte ok att vara helt svartklädd under sommarhalvåret.


klistermärken

jag är allergisk mot att skriva på väggar och burkar och allt vad det är. det känns fördummande på något vis. men när bokstäver blir konst, som här, då fucking älskar jag det.


Carpet Leloaded

det här är tamefan det snyggaste jag har sett. på riktigt. kolla hela kollektionen. man måste.


S4020-B30G

jag är dökär i en färg. jag ska måla min garderob i den.



kul att komma hem till.

kom hem astrött igårkväll och ville verkligen bara gå och lägga mig. det var inte det lättaste. slet hyllan ur väggen och var tvungen att bända sönder en skruv som inte ville lossna från väggen. alla mina bits och skruvmejslar är hos daniella.


flitig som få

igår kom min fåtölj. jag fick inte packa upp den då. man måste göra det tråkiga innan man får belöningen, har mamma lärt mig. och igår pysslade jag till efter midnatt. så fåtöljen fick vänta i hallen i sin bubbelplast. nu har jag precis städat hela min lägenhet och packat upp min efterlängtade fåtölj. den är vacker och jag älskar den. men på riktigt! notera att jag precis städat min lägenhet och klockan är halv tolv. jag kom hem halv tio och började storstäda. efter veckans kaos såg lägenheten förjävlig ut och nu är den skitfin och luktar jättegott. jag har alltså jobbat till åtta, ätit mörbit på valhallagrillen med emelie och sen kommit hem och storstädat. vem är den här bruden?


böla på en måndag

ibland blir man så trött att man sätter sig på sängöverkastet och bara gråter. man stänger av alla ljud i rummet och bölar en kvart eller två. för att man är så trött på allt. för att man känner sig hjälplös. för att det inte känns roligt. ibland har man en sån kvart eller två. man bölar för att man vill kunna göra någon glad, men inte kan. man bölar för att tiden inte räcker till allt. man bölar för att man kämpar utan att det märks. ibland känns det så. man bölar fast man borde sova. men man vill inte somna. ibland blir det så.

Shiny Happy People


george duke

i fredags var jag på fashing med pappa och släkten. det var fett! stället var proppat av glada människor som diggade. christian walz var där. han är pytteliten. mats och morgan var där. mats satt vid scenen och skakade på huvudet i takt med musiken. man blir lycklig av att titta på honom. morgan var där med sin tjej. jag var ju givetvis lite kär i morgan i 10-års ålden någonting eftersom han är trummis, men det kändes helt okej att han hade tjej och så nu. sen var parlamentet-anders där. lille tom som var med blev helt till sig av hans närvaro. anders diggade som få förresten. de enda som diggade mer var två små stekiga skjortnissar och en full gubbfan framme vid scenen. george var en glad tjock farbror som gillar att prata och är grym på sin musik (och andras också förresten). han hade med sig en arg gammal gitrarrist som satt i ett hörn och muttrade, men fan va han spelade. och så hade han med sig en söt skolfröken från LA som sjöng som en ängel. och så lite andra killar förstås. efter konserten blev pappa och faster alldeles till sig och skulle köpa skiva med autograf. faster köpte en till farbror som inte kunde följa med. det var gulligt gjort av faster. pappa köpte en till sig själv. "to pär from george duke".


 


nylonstumpbyxor för män.

vi hittade de här på jobbet. de tillhör en mäklare som är gift och har barn. vi vet inte riktigt vad vi ska tänka och tro. men vi gillar dem. vi vågar knappt ta i dem, men vi gillarom. vi har lagt i en banan i mittenbenet för att illustrera. vi vågar inte fråga var han köpt dem heller.

 

 


min mage dödar mig

jag har så ont i magen. jag fick byta byxor imorse för att de jag hade satt åt i midjan och dödade mig. jag fick ta ett par med resår. som en gravid kvinna. kan det vara så att jag är lite stessad kanske? ja. så kanske det kan vara ja.

påsken på dalarö

åka nercabat till mormor. måla massa ägg och titta på massa bebisar som har växt. äta massa mat och godis och lära andras barn att busa.

   
   


jag har hittat min skinnjacka

den perfekta jackan. den som man alltid kan ha, år efter år. den som man sen gråter över när den går sönder. den ska jag köpa.




pyssel

hon sitter och pysslar. hon skär i en bild så människorna inte är de samma. hon sitter och tänker på ord som kan beskriva hur man rostar. hon behöver kartong, svart papper och målartejp. men hon har världens bästa musik för stunden.


-


gnällkärringen på nedre botten gillar inte barn

fyra ungar leker på innergården. jag står inte ut. de spelar fotboll. det dånar i väggarna. det låter som att de river gården. de skriker och de skrattar. jag fattar inte. jag har stägt alla fönster och spelar musik på högsta volym. jag hör dem i alla fall.

plupp sa det

jag skulle ta av mig mina örhängen. jag skulle lägga dem på hyllan ovanför toaletten. det ena örhänget börjar dansa på hyllan, trillar över kanten. det faller ner på det stängda toalocket, åker kana längst det och hamnar i hörnet bak på locket. tystnad. plupp. så låg mitt ena örhänge i vattnet och badade. jag hade inget val. jag gillar mina örhängen. ner med handen. nyspolat vatten som tur var. tvättade mig själv och örhänget i rikligt med tvål och diskmedel efter. skitäckligt.

lydmars

för flera månader sedan så gick jag på gatan förbi hotel lydmar. i ögonvrån kunde jag se någonting som jag gillade. jag gick tillbaka. tittade in genom fönstret. tittade in genom ett annat fönster. jag älskade det. jag gick in. jag ville aldrig gå ut. jag ville stå där inne och titta på varenda detalj i en evighet. det kändes som att jag skulle upptäcka någonting nytt varje gång jag tittade, hur många gånger jag än tittat. idag pryds rummet av någonting annat, så jag sitter och tittar på bilder.