mätt

jag och daniella åt på vapiano idag. vi tänkte att det var länge sedan vi hade spontantrevligt och så gick vi in ba. det var trevligt. dock blev vi så mätta att vi mådde dåligt. jag är så fet om magen att det ser ut som att jag ska föla när som helst (vilket för övrigt är en vidrig tanke). jag har i alla fall köpt mina efterlängtade acne-jeans och är lycklig.

imorgon jobbar man halvdag. det är väldigt bra. sen är man ledig en väldans massa dagar och det är ännu bättre. jag ska äta ägg, måla ägg, fira födelsedagar, pyssla och gå in mina nya jeans. mest pyssla och äta ägg.

bollen på högvarv

jag dog aldrig framför teven när jag kom hem idag. jag satte igång i tvättstugan och sedan lagade jag lax till mig själv. jag har haft teven på mute som sällskap och lyssnat på musik. jag har sprungit fram och tillbaka till tvättsugan och lyckats tvätta fem fullproppade maskiner. samtidigt har jag suttit och jobbat. jag har organiserat, mailat med chefen och skapat snyggaste månadsbrevet med en tävling till mina små värdar som jag har uppfinnit själv. så jävla bra jag är. jag har betalat räkningar och jag har öppnat deklatarionsbrevet. jag älskar deklaration.


familjeföretaget

i somras när familjen var på öland var vi väldigt roade av dragans stipptease. en villa bredvid ÖB har ölands strörsta banderoll. dragan berättade i tidningen att det fanns "miicket stort behov på öland" av lite naket. här kan alltså öborna parkera på den tillhörande lilla parkeringen på väg från ÖB innan de kommer hem till frugan. svarta sopsäckar pryder insidan av fönsterna men bilarna på parkeringen är till för allmän beskådan då det är en väl trafikerad gata och man sannolikt har ganska bra koll på vad grannarna har för bil. en liten miss av dragan. därför säljer han nu både lokalen och affärsidén på blocket. jag försöker få familjen att slå till. någon som vill säsonga på öland i sommar? 


Fastighet på Öland 13 km från Kalmar centrom

 

Säljes av Dragan Bratic. Insänd 21 mars 21:34. Ta bort, ändra, förnya din annons.


Fastighet på Öland 13 km från Kalmars centrom

Fastighet på 250 kvm, med källaren och vindlägenhet i Skogsby, Frejagatan 2, som är närmaste granne med ÖB, fastighet ligger på en tomt av 900 kvm(FRIKÖPT). Just nu är det Night Club med Live Striptease i fastigheten utrustad med vällfungerande kök på första våningen .
Att man köper fastighet och fortsätter med samma verksamhet är helt godkänt från alla myndigheter, verksamhet med live striptease är som sådan ensam i Kalmar regionen och på sommar kan ge väldigt bra inkomst, vill man ändra till någon mer lyxig restaurang är inget större krav på stora investeringar.
Fastighet har tre ingångar som ge möjlighet att renovera hela fastigheten till tre lägenheter med separat ingångar. Med tanke att fastighet ligger bara 13 km från själva Kalmar centrum och att busshåls plats ligger 20 meter från fastigheten, den ge goda förutsättningar att man hyr alla lägenhet året om.
Med tanke att den ligger bara 2 km från stora stranden och Ölands Köpstad i Färjestaden är det självklart att man kan hyra ut hela säsongen.
Hela huset är målad 2007. I augusti månad 2009 har vi bytt hela taket på huset, vi byggde ett helt kaklad badrum på andra våningen plus att vi har bytt alla staketer med väll fungerande belysning runt hela fastigheten.
Till fastigheten tillhör Gårds hus 15 kvm som kan användas till säsongs personal eller kan man hyra till sommar turister.
möjlighet att komma fram till huset från båda två sidor öppnar dörrar för satsning i vilket som helst rörelse.
Begärt pris för både Fastighet och själva rörelsen är: 1 100 000 :- svk. (en miljon ett hundra tusen svenska kronor)
För visning och mer detaljerad beskrivning ni få gärna kontakta Dragan på tele 0733 706 136 eller skicka mail till [email protected]



ett vårtecken

på baksidan av kontoret har vi en bänk som löper längst hela byggnaden. där sitter man väldigt mycket på sommaren. det är väldigt härligt på den där baksidan. i fredags gick jag och uhlin och köpte oss lite cola. vi var så glada att all snö var borta och för att det gick att sitta på saknade bänken, så vi satte oss ner ett tag. jag tog kort på det. 

 


lite massage vore bra tack.

jag har ont i kroppen. varenda muskel. hela förra veckan strosade jag runt i klackar. jag upptäckte nämligen att jag fick lite lätt träningsvärk i rumpa och ben efter några dagar. tyckte det var den perfekta träningen - att bli fit av att vara snygg. nu är jag stel i arslet och bena. jag har dessutom ont i ryggen. den är i stort behov av massage och jag har till och med ont på framsidan av axlarna.

det viktiga är att det är personligt

 

några frågor dyker ju upp. helt naturligt.

1. vem kom på detta?

2. är det här deras låt på något vis?

3. hur fan friade han?

4. hur många gånger övade dom?

5. hur dåliga va de på att dansa vid första övningen?

6. hur reagerade mormödrarna? hade någon förvarnat dem?


leka med kol

jag leker med kolkritor på papper. jag har ingen aning om hur man gör och det blir inte vackert. men det är roligt och jag blir svart om fingertopparna.

borra lite

man måste vara produktiv när man är vinterdeppig. jag har ett enormt behov av att känna mig duktig, hur fjantigt det än må vara. äntligen har jag fått upp mina kära lampor på garderoben. nu saknas det bara glödlampor till dem alla. och sen ska jag och pappa fixa fjärrkontroll till dem. fett.


skit också

jag kommer förbli deppig och leva i mörker-misär. iglo ljuscafé stänger för säsongen idag. hur dålig tajming kan man ha? får växla in några tior och lägga mig i ett solarium istället.

tråkigaste bruden i stan

jag tror på riktigt att jag lider av årstidsbunden depression. jag blir en tråkig och deppig människa i januari. i mars är det illa. kolla bara gamla blogg-inlägg från förra våren. därför har jag gjort lite research kring detta. hittat både felet och lösningen.

FELET:

Diagnosen [redigera]

Årstidsbunden depression är en depression som uppträder regelbundet under en bestämd årstid (vanligtvis hösten/vintern). Lika regelbundet försvinner symptomen fullständigt. Vanliga symptom i den depressiva fasen är

  • en melankolisk sinnesstämning,
  • ökat sömnbehov
  • nedsatt social, fysisk och/eller sexuell aktivitet
  • ändrad (vanligtvis ökad) aptit med ändrat ätbeteende (sockerbehov) och viktökning
  • premenstruella spänningar
  • koncentrationssvårigheter

eller ofta en kombination av dessa.

Vid vinterdepression börjar de första kliniska symptomen runt september eller oktober. Sjukdomsbilden är i regel starkast i januari, medan symptomen gradvis försvinner igen under loppet av våren. Sommaren är vanligtvis symptomfri. Hos vissa patienter uppträder hypomaniskt eller, ännu mer sällsynt, maniskt beteende på sommaren.

 

LÖSNINGEN:


Ljuslunch

1 timme i ljusrummet + valfri sallad från Vurma + te eller kaffe = 200 kr

Salladsalternativ:
0. Halloumi örter citron
1. Räkor paprika morot rödlök lime- och hanoidressing
2. Falaffel tahin morot avokado rödlök
3. Räkor pepparrotskräm avokado
4. Fetakräm babyspenat pinjenötter parmesan
6. Kyckling bacon avokado parmesan
7. Kyckling chévre valnötter äpple honung
8. Mozzarella prosciutto-skinka rucolasallat pesto

Välj antingen pasta, quinoa, eller bara grönt!

Vardagar från 11.00



man skulle ju inte banga på att vara så här grym.

vem som helst kan få ge mig en fotografering av mannen. julklapp, födelsedag, namnsdag. allt funkar. lite asläckra bilder funkar när som. tack. om någon vill ge mig gåvan (gåvan från gud, typ) som mannen har så funkar det också. den som ger den till mig kan få en gratis fotografering. när som helst.



WWW.NICLASBRUNZELL.COM



acne

jag tycker jag förtjänar dem.


tupilaner

jag fick blommor idag. och ett fint kort. emelie, angelika och chefen tyckte jag förtjänade det efter min uppstyrning av receptionen förra veckan när de låg hemma och var döende. jag blev glad. och generad. men mest glad. jag gillar när folk säger att jag varit duktig. speciellt när de säger det med blommor. på mitt skrivbord kan alla se att jag varit duktig. synd att jag sitter i ett hörn.


allt finns på blocket

Happy Place

 
Säljes av Andrés. Insänd 24 januari 18:25. Ta bort, ändra, förnya din annons.
   
 
Klicka för att se nästa bild
 
Pris: 1:- Typ: Övrigt Malmö, Centralt Söder: Visa var

Hejsan!
Det har nu blivit dags för mig att sälja mitt "smultron ställe" då jag känner att jag inte har någon användning av den längre.
Perfekt för den som känner sig ha svårigheter att kontrollera sin ilska eller för den som bara vill drömma sig bort för en stund. Köpte den för cirka ett halvår sen, med rekommendation från min psykolog, så att jag kunde ha ett ställe som var mitt och slappna av och kontrollera mina utbrott.
Enligt mitt tycke, så denna ovärderlig, därav den symboliska summan 1kr. Säljes annars till högst erbjudande.

Beskrivning: Harmonisk koja, även kallad "Happy Place" med många uppmuntrande samt stärkande citat inuti.

Storlek: 1x1 meter (plats för 1 person)

Användning: Rensa tankarna, Varva ner samt drömma sig bort etc.

Material : 100% Polyester!

MVH / Andrés

me



hallen

jag ska köpa ny spegel till hallen. den kommer förvandlas. detta innebär även att jag kommer bli tvungen att rensa bland skor. kanske behöver man inte två likadana converse varav ett par är trasiga? nej. sen ska jag ha en underbar liten krok, som i verkligheten är mindre i förhållande till spegeln. men den förtjänar att gestaltas i samma storlek. för den är vacker.


i lukten av falukorv

det stektes falukorv till middag. halvfrysta skivor på högsta värmen i pannan. jag var hungrig och det skulle gå snabbt. fläkten på högvarv och fönster öppna. det luktar fortfarande. jag avskyr när det luktar mat hemma efter att man ätit. jag vill inte sova i skiten.


två ägg på bauhaus

jag älskar när jag och mamma är på byggvaruhus. vi blir riktigt blonda när vi går in genom dörrarna och vi får varenda man i personalen att guida oss genom sortimentet. idag tog vi fan priset. vi kommer till bauhaus drive-in i gul hummer (jag skojar inte). jag har pälsjackan på mig. vi såg ut som idioter. jag skulle ha "billig skit-spånskiva". han som hjälpe oss listade snabbt ut att jag skulle bygga sänggavel och gav mig en spillbit "gratis för att du är så söt". tack och hej. bästa köpet. vidare in i butiken drog vi runt en stackars farbror som jag tvingade leta upp "skruvar och plugg för skit-väggar från 1800-talet". pinnade efter honom med en två-meters rundstav på axeln och köpte även en kil/sil/syl/kyl/whatever den nu heter på pappas begäran. den är jag stolt över. jag blir stolt varje gång jag köper ett verktyg hem. och jag har typ alla man kan ha snart.