your


jag ska bli som robyn när jag blir stor.

när robyn släppte my truth så köpte pappa albumet och vi spelade det på landet en hel sommar så alla djuren i skogen också kunde sjunga med. någon gång under den sommaren så tog jag ut tacktalet ur fodralet och började läsa. hon skrev om sig själv och att alla har en truth. det här var hennes truth som hon delade med sig av till mig och alla djuren i skogen. jag läste tacktalet flera gånger den sommaren och hörde vad hon sa. man skulle hitta sin sanning. jag hörde det. jag ville hitta den. jag var 13 år. om man hittar den så växer man med den. man når sina drömmar och man trampar inte jättesnett. man kan ge kärlek och man kan få kärlek. robyn är en riktig kvinna. jag fascineras av henne. och så är hon en sjukt jävla bra artist.

titta på det här. titta på hela versionen. typ samma konsert som jag såg på cirkus nyligen. man ryser.



http://svtplay.se/t/155215/robyn_-_live_i_stockholm

depp är inte pepp

mars månad med omnejd måste vara den värsta tiden i lilla carolinas liv, varje år. någonting händer i hennes kropp då. det är som att den hukar framåt och inte orkar hålla sig upprätt. det kommer tårar ur ögonen utan anldening och hon blir ledsen utan att det är sorgligt. allting blir lite värre. det blir lite tråkigare, känns lite mer hopplöst och allt blir lite jobbigare. det är världen mot carolina och det är en jobbig fight. det är skönt att veta att hon alltid vinner fighten. varje år vinner en lite mer fräknig version av carolina.

pigg

jag jobbar sent. väldigt sent. så jag kommer hem och dör framför teven och slevar i mig middag. sedan ligger jag och stirrar på teven ett tag. sen tänker jag att "nu börjar det bli dags att börja gå och lägga sig" och så blir jag pigg. jag får ångest över sånt som jag borde gjort. igår satte jag mig och pysslade med arkitektprovet vid halv elva. idag började jag städa vid halv tolv. funderade på att ta fram dammsugaren men kom på att man kanske inte borde göra så mot grannarna mitt i natten. imorgon ska jag shoppa på lunchen för det är jag värd.