ceasar, vernisage och G

äter ceasar sallad. igen. det borde nog vara världens godaste lunch.

ceasar
Det är så satans kul att länka och klista in bilder

sitter på mitt rum eftersom det är GANSKA så dålig stämning i lunchrummet. en viss anställd är nog lite irriterad på chefens dotter... vafan ska jag göra då? säga upp mig bara för att jag har det lätt?

arkitektprovet går ju bra. har inte ens fixat ett skrivbort att göra det på. tummen upp.
fast det kommer gå galant i alla fall, för jag är en natural talent.

ikväll är det nån stags visning på gamla filmen G. trevligt. det ryktas om att man kan få lite vin och tilltugg också. me=tjockis.
imorgon ÖL (cider) med nina och FJODOOOOR. riktigt trevligt.
18-års släktfest på lördag. inte speciellt trevligt med tanke på att min far inte är bjuden pga av 18-åringens pms-mamma.
vernisage på söndag. blir säkert trevligt.


ceasar slut. åter till arbete.

ciao

man måste ju vara med

alla bloggar tydligen. och jag vill också vara med och leka.
inte för att jag anser att någon skulle bry sig ett dugg om vad jag håller på med, bara för att jag också vill va med.

jobbade i helgen. HELA HELGEN. hela veckan. jag hade verkligen hellre legat och fisit med  laktosintoleranten björn, min loverboy.
för övrigt så har jag hittat en mobil jag
vill ha. sötare än så blir det inte. tanken är att den ska matcha min iPod som jag fått, men som är försenad. jävla gulingar.

förra helgen lovade jag mig själv att jag inte skulle gå ut mer innan stockholm tinat upp. denna helgens torka har fått mig att tänka om. patetiska stockholmare:

man går ut, inser att stan är för liten och för kall. svär på att man inte ska gå ut förrens snön försvinner. det blir fredag igen, man går ut. man bakisfikar och dammsuger. man jobbar och längtar till thailand, grekland, barcelona, whatever. tur att fnaler i diverse tv-tävlingar ploppar upp titt som tätt och räddar en från köldskador. synd att de inte visas några timmar senare så man inte hinner gå ut också.



nu är jag med i gamet.


ciao


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

men gud, kunde man inte hitta på nåt mer klämkäckt..