let's find some beautiful place to get lost




underbar sida. man blir varm i magen av att titta på
denna sida.

jag har ingen näsa och ser ut att vara fem år.



håret är inte jätteflottigt. även om jag är isolerad denna helg så jag har fortfarande hygien-vettet kvar. tog en dusch och ska smörja in mig med l'oreal nutribronze, snodd från lillasyster. för dark skin står det på den. det blir asbra det. man vill ju inte se ut som värsta nörden när man kommer tillbaka till jobbet på tisdag. vara kaxig för att man fått en extra dag i solen och fortfarande vara bländande genomskinligt vit. det funkar inte. dark skin, det gör nog susen det.

förresten så har pappa ställt in grillningen ikväll. för de tycker att de blev så mätta av all frukt vi åt nyss. frukt! har ni hört nåt så töntigt. mätt på frukt! man blir väl inte mätt på frukt. snarare mer sugen på grillat kött, skulle jag vilja säga. så alltså. om någon är sugen på lite kött så kom hit. jag har grill och sallad! välkommen a mi papa-casa.

idag är det mors dag och min mor är faktiskt finast och bäst av dem alla



min mamma dricker te hela tiden, med citronskiva, och är väldigt bestämd. hon tycker man ska skärpa till sig så man inte blir förslappad och hon spänner ögonen i en när hon säger så. hon är andligt flummig och förbannat snygg. hon tycker om söta saker men gillar att piffa till det med någonting tufft. min mamma bakar inte men hon kämpar ganska ofta med nya recept som inte alltid blir så jättebra. mamma gillar att inte veta vad som händer på semestern men får panik när praktiska saker inte fungerar som hon vill. då vill hon veta exakt vad som händer och hon viker sig inte från en planering. min mamma gillar inte sin dubbelhaka och hon har långt fint hår som alla tycker är jättefint. mamma gillar äldre människor, för de har så mycket att lära ut. mamma gillar nästan alla människor, men inte de som verkar vara lite punchiga. hon gillar knappt musik och hon brukade vaxa benen hemma i soffan framför en film med richard gere i. det kändes bättre då sa hon. min mamma kan inte sjunga och inte rimma. men hon är bra på att trösta och hon är överraskande skitkul. hon skrattar mycket när hon druckit ett glas vin och hon skickar ofta sms till mig och min syster när hon går och lägger sig. hon tycker man ser ut som en fjortis när man tuggar tuggummi, gillar inte när man gäspar och det låter vidrigt när man svär. hon är väldigt bra.

hemtenta i solen


grannen spelade trubadurer på balkongen igår. hans vänner sjöng med och det lät värre och värre för varje timme. jag gick och la mig i sängen och kände mig som när man var barn. när mammorna och papporna hade börjat dansa i vardagsrummet när det var dags för en att sova. man låg och undrade hur det var att vara vuxen och somnade med tummen i munnen. igår låg jag i sängen och försökte komma ihåg hur det kändes att inte ha några krav på sig för en kväll och somnade skedandes med min nalle. jag vaknade utvilad, läste hemtentan som släppts samma morgon och packade min väska. om man heter carolina bolin och ska skriva hemtenta så åker man någon annanstans och gör det. hemma finns ingen koncentration. jag hoppas att den finns här hos pappa där jag är nu, i täby. i solen helst. det är intressant med marknadsföring i alla fall, det hjälper en hel del.

förresten så lyssnar jag på
monde yeux där min gamla klasskompis viktor spelar i bandet. de är bra. riktigt bra.

jag vet inte om han ville göra mig glad eller om han var allvarlig? men jag skrattade i en kvart.

Mikael:
http://www.youtube.com/watch?v=9qzwypP40SM
din låt <3<3

Carolina:
va? ursäkta? jag hatar dig!
du ska alltid förstöra ens humör med någon värdelös låt!!

Mikael:
hahahahahahahahahaha
trodde ditt redan va kört i botten
ååh carro min solstråle <3<3

Carolina:
the båtten is nått

Mikael:
wuv u

Carolina:
hahaha
alltså på riktigt


åh nu har jag panik igen

jag har någon form av panik. hjärtklappning typ. det är exakt samma känsla i kroppen som när jag blev singel sist. som att livet bara händer utan att man är med på det. jag vill inte ha det så här men jag har ingen aning om vad jag vill istället. jag vill ha gjort alla val och gått den vägen. jag vill vara framme på motorvägen och bara köra. kan någon please berätta för mig var motorvägen ligger?

jag måste träffa pappa. han är bra på att veta vad jag vill. jag tror att jag har någon slags 25årskris i förtid. patetiskt.

här vill jag vakna



en solig sommar-morgon med mr special. trött i huvet och veta att rödvinsglasen står kvar på balkongen i morgondaggen. jag vill dra mig en stund innan vi slänger på oss varsina par jeans och går och äter frukost. vi beställer kaffe i stora muggar och stora smörgåsar. vi smakar av varandras. och i vårat sovrum så ska det alltid vara nya prassiga sängkläder. det ska alltid vara lite stökigt. fast det ska ändå inte vara stökigt. man ska höra taxibilarna utanför på natten och solen ska lysa in på morgonen.

jag har pysslat värsta kortet

mamma fyller 50 imorgon och man är ju såklart den perfekta dottern och kombinerar köpta presenter med hemmagjorda. det snyggaste grattis-kortet och döfina saker från berry.




givetvis är det snyggare i verkligheten. dessutom är luktar det klister, kärlek och har ett gammalt trasigt halsband på sidan som blingar mer än på bilden.

love it!


3 saker...

jag har funderat lite idag.

för det första har jag kommit på att jag har namnsdag idag. det är en högtid för speciellt utvalda individer med antingen asvanliga namn eller askonstiga antika namn. jag hör till kategori numero uno. dock felstavat. karolina. vem ringer man om sånt? det är ju klart snyggare med C. mer exotiskt och lite ballare dessutom. det här får vi styra. tror ni att det är
den här damen man ringer? tänkte på hennes tidigare namn.. i så fall är det ju synd om henne. snacka om att gå bakåt i karriären. boss över namnsdagar och sen husmor på kärrtorps gymnasium. pinsamt.

för det andra så slog det mig att vi 80-talister förmodligen är den sista generationen som fick sitta vid köksbordet och bli förhörda av mamma och pappa för att de skulle vara säkra på att man kunde sitt eget hemnummer. kan barn sitt hemnummer? i regel slår man ju bara ett telefonnummer en gång nu för tiden, om ens det. och det är ju när man ska lägga in det på mobilen. vad tekniken går framåt alltså. detta slog mig idag när jag skulle ringa min egen pappa hem. jag kan inte numret. och min syster kan det inte heller. och hon fan bor där.

för det tredje.. fan. jag har glömt det tredje. återkommer om polletten trillar ner.

jag är kär i ANDORA, men hon är gift med sin spegelvända syster och jag är inte asrik



funderar skarpt på att ta skatteåterbäringen, köpa båda och sälja den ena på blocket. klantaffär som inte säljer dem styckvis. vet de ens hur många ettor det finns i stockholm?

http://www.furniturebox.se

jag vill också leka som oskar.



jag älskar de här collagen av
oskar ohlson. jag jobbade för hans fru gunilla bielke för länge sedan. de är skitcoola båda två. oskar ska fota på mitt bröllop en vacker dag, för jag bara älskar hans bilder. det syns i allt han gör att han älskar det. allt är så äkta. när jag pluggat klart och det har varit en regnig helg då jag och tove fixat det sista i lägenheten så ska jag börja leka. jag behöver få leka, vara kreativ och passionerad i struntsaker. ååh.

Koncentrationssvårigheter

Koncentrationssvårigheter innebär att man har svårt att koncentrera sig på saker och ting. Om man t.ex. har koncentrationssvårigheter i skolan uppfattar man kanske inte vad läraren säger på lektionen eftersom man inte kan koncentrera sig på att lyssna (trots att man försöker), och sedan orkar man kanske inte göra läxorna eftersom det tar hur mycket energi som helst att koncentrera sig så att man blir helt utmattad innan man är klar.

Kroniska koncentrationsvårigheter är utmärkande för ADHD och vissa besläktade diagnoser (DAMP och MBD). När man talar om koncentrationssvårigheter är det i allmänhet kroniska koncentrationssvårigheter man menar.

Vem som helst kan få tillfälliga koncentrationssvårigheter av t.ex. stress, sömnbrist, näringsbrist eller förälskelser. I enskilda fall kan det vara svårt att bedöma om koncentrationssvårigheterna beror på stress eller ADHD.

Från Wikipedia


jag har panik. jag kan verkligen inte koncentrera mig på att plugga. jag har panik. böckerna ligger framför mig och kan inte börja. för när jag börjar får jag ångest över att jag inte är klar. jag hatar när jag håller på så här. jag börjar få för mig att jag är helt fel ute med allt och att jag egentligen vill någonting annat. men jag har ingen aning om vad jag vill göra. livsångest. jag får för mig att jag vill något som jag tränger undan, för jag vågar inte vilja det. jag vill verkligen brinna för någonting. kämpa för det och andas det tills jag lyckas. jag måste vilja slåss för att vinna.

här låg jag i ett hörn på berns och hade det bra



den här bilden tog jag på mig själv igår. jag hade det ganska soft.

Don Simón Sangría (nr 95134)



i love it. hela sommaren är det vi simón. du och jag don simón.

lördag kl 19.30 vs. söndag kl 19.15

BEFORE:



AFTER:


samma smink, toffs och tröja som igår. minus byxor plus morfars gamla sockor.

jag vill att den här jackan ska sluta precis under rumpan

då skulle jag köpa den, aldrig knäppa den och gå runt och vara ball i den.


här sitter jag och är förvånad över att jag lever

hittade kålsoppa i frysen som jag hysteriskt körde i micron när jag kom innanför dörren från jobbet. vanliga männsikor hade kanske värmt soppan och sen slevat över härligheten i en tallrik. men inte jag. jag är hungrig. och trött.



hysterisk dag på jobbet. jag har pratat med folk utan att titta upp från dataskärmen. jag har mailat folk utan artighetsfraser. jag har sagt "jag hinner inte" utan att säga "jag är ledsen men.." innan. jag har varit lite fuck it, bara det funkar så är det bra och vi kan vara glada idag.

heeeela veckan har vi försökt komma på hur texten är. och nu har jag löst problemet.

Pippi Långstrumps snapsvisa
melodi: Femton gastar på död mans kista

Femton gastar på död mans kista,
Hej och hå och en flaska med rom!
Sprit och hin håle har sörjt för de andra
Hej och hå och en flaska med rom!

hela min lägenhet vittnar om hur lat jag är

- tvättkorgen är full.

- på soffan ligger en hög med kläder. när jag inte ligger i sängen så ligger högen på sängen. jag flyttar alltså högen fram och tillbaka istället för att hänga upp kläderna och stoppa in dem i lådorna.

- inte ett enda plagg i lådorna är vikt, förutom byxorna. de får inte plats annars.

- dörrposten till vardagsrummet är fortfarande halvt skrapad och änuu mer omålad. den har varit oförändrad i snart ett år.

- i köket står målarburkarna framme. för jag tror att jag ska måla ett varv till på några ramar väldigt snart. det har jag trott aslänge. FIXAT

- i köket står en stol som ite får plats där. jag tog upp den ur källaren förra helgen när vi skulle vara fyra till middagen. det tar ungefär 2 minuter att ställa tillbaka den i källaren.

- kökslampan ligger på vardagsrumsgolvet.

- påsen med pantburkar är jättestor och jag har handlat jättemånga gånger sedan den blev så stor.

- papperskorgen står på köksgolvet bara för att en målarburk tar upp platsen under diskhon. burken borde stå i källaren som, enligt tidigare beskrivning, ligger 2 minuter tur och retur från lägenheten. FIXAT

- min fula vägg i köket är fortfarnde väl synlig och inte alls dold av ett draperi, så som den borde vara sedan länge.

- en vas står odiskad på diskbänken och tar plats. det har den gjort i två veckor. FIXAT

- min hemmagjorda hallampa har fortfarande en alldeles för stark glödlampa i sig. det resulterar i att jag aldrig tänder den. det känns lite waste of kreativitet.

- en av mina fina lykor är fortfarande inte uppskruvad utan hänger fint på en liten mojäng där den inte alls ska hänga.

- handdukshängaren på toaletten är inte fastskruvad ordentligt. det betyder att handdukarna hänger snyggt på toadörren, vilket gäster inte uppskattar när de försöker gå på toan ifred.

- galgarna i hallen är udda, fast jag bara kan byta lite snabbt med de på klädhängaren. FIXAT

- skurhinken står fylld med vatten mitt i hallen från helgens städning (det är i och för sig ett bra tips för er som vill förstärka doften av nystädat). FIXAT

- dörrhandtaget är fortfarande kaos.

- tyget runt sängen är borttaget och ska bara häftas fast. men det gör jag aldrig heller såklart.

- det står en planka och lite sladdlister i ett hörn, fast de borde stå i källaren (som fortfarande inte är beläget i fjärran). FIXAT

- min odödliga blomma har bruna blad. FIXAT


Olympys E-420, jag vill ha dig!



Det senaste tillskottet i Olympus E-System, E-420, representerar det vinnande konceptet för både vana fotografer och nybörjare inom digital SLR-fotografering. Fotografen tjänar på den anmärkningsvärda kvaliteten som bara digital SLR-fotografering ger, samtidigt som användarvänligheten är lika god som på en kompaktkamera. Bland annat funktionen för Live View, med vilken komponering och visning av bilden på LCD'n är möjlig. Tack vare dess kompakta och lilla format, är mobilitet och rörlighet inget problem, den passar överallt - allt från en ryggsäck på vandringen till i en handväska på stadsvandringen. Förutom den attraktiva designen, innehar kameran även 10 megapixel och 28 fotograferingslägen.

det ska ligga en sten och påminna oss i spanska rummet

när mamma fyller år vill hon inte bli firad. så hela tjocka släkten ska istället till mormor och fixa och dona. pyssla på tomten, måla sjöstugan, byta plank på bryggan och allt vad det är. det är mycket. vi är snälla som fixar. och jag bestämde mig för att ta hand om spanska rummet den dagen. mormor och morfar har en hörna som de kallar för spanska rummet. jag älskar den hörnan. hörnan har en putsad vägg med tre spanska "fönster", en fantastisk utsikt över vattnet och ett tak av klängväxter. det finns en grill där. och utemöbler. golv av grus. och jag ska göra den fin. ta bort vintermurret ut hörnan. få fram spanien och sommaren. allt som kommer saknas är grilldoften.

och i denna lilla hörna ska jag gömma en sten. mamma och jag hittade den i en affär i byn i helgen, och vi bara köpte den. självklart. en sten som kommer påminna oss alla om en viktig person. en som var mer än viktig för oss. jag ska lägga den i ett hörn, så man får syn på den först efter ett tag. och då ska vi tänka på honom. och att han lärde oss att allting är möjligt.


20 timmar på dalarö

efter jobbet igår fick jag för mig att åka till dalarö och äta middag med mamma, mormor och moster gunilla. mamma ringde och sa att de som köpt båten ska sjösätta den imorgon och att de skulle sova på dalarö för att säga hejdå till älsklingsbåten på lördagen. så jag tog mig dit ut. satt på bussen och njöt av lugnet som kommer när man kommer ifrån allt. 



mamma hämtade mig vid bryggan och vi åkte direkt till mormor, där middagen näst intill stod på bordet. jag mosade maten och la på en knäckemacka. mormor blev glad för hon vet vem jag fått det ifrån. sen fikade vi framför teven, tittade på en film och gick och la oss.



tidigt imorse gick vi upp för att säga hejdå till båten. mormor var lugn och såg lättad ut. man såg att alla minnen svepte förbi. jag undrade varför hon såg nöjd och glad ut när alla minnen svepte förbi. jag skulle bölat. gunilla bölade och jag var nära. mormor såg lycklig ut. jag tror man inser när man blir gammal att det inte är någon idé att kämpa mot förändringar. det är lättare att vara glad åt det som varit och undra vad det som ska komma kan ge en,



sen flög båten. män i galon hjälpte till och vi tittade på. och frös.



sen fick hon bada igen.



och så tittade vi på stenarna



och så åkte vi hem och eldade i vedspisen. vi drack te och fikade igen innan vi åkte hem.

en dag på jobbet

en gång i tiden gjordes det ett diagram över mitt humör sett över en dag på EO. misär vs glad tror jag det var. idag satt jag på jobbet och nästan ville gråta för att ingenting kändes kul. en av mina mäklare frågade på riktigt, som att han brydde sig (och det gjorde han nog också), om jag var okej. när jag sa "ja" så frågade han om jag var säker. det såg tydligen ut som att jag snart skulle bryta ihop. men sen tyckte jag att allting var jätteroligt. med häcken full arbetade jag glatt på och sjäng högt "jag har byror i brallan" när jag svepte min tredje macchiato för dagen. imorgon har jag ap-mycket att göra också. jag längtar verkligen till jag kan arbetet ordentligt och man kan börja lalla runt igen. jobba häcken av sig utan att vara rädd att missa något. man kan kasta gem på folk och sjunga högt och falskt. skratta åt allt som är sådär nördigt bransch-roligt och underhålla folk med mina funderingar kring livet. typ som förr. när vi bara rocka skiten.

kolla på den
här fantastiska lägenheten förresten. jag vill stå med i objektbeskrivningen så jag ingår i köpet. jag ska nog smussla in det imorgon. eller precis innan kontrakt..?

åh. i förrgår fick jag en pyttepytte blåsa innanför läppen, i munnen liksom. perfekt läge för att bita på den. vilket jag har gjort nu i två dagar. bitit. det är inte smart och inte bra. ajaj.

Ångermanlands tidning 2 maj 2009


skitkul

igår bestämde sig comhem för att skita i allt. det var dagens snackis. det och bilbomben på valhallavägen. jag var sur för att det precis skulle bli nostalgi-moment i vänner. en annan tyckte det va alldeles för dött på msn. en annan mördade fjärrkontrollen och en tredje försökte desperat ladda ner desperate housewives, vilket hon inte var ensam om.

jag försökte roa mig själv. här är en del av resultatet:


dumma lillasyster

jag är inte normal som precis har fällt två små tårar för att lillasyster har gjort slut med pojkvännen. men jag tycker det är hjärtskärande när jag ser Andreas went from being "married" to "single." stå på facebook. han har lagt upp den här videon på profilen och jag kan inte låta bli att spela den några gånger och sörja kärlekssagan. den som började i en solnedgång i turkiet, trotsade allt och var så härlig att titta på. den gjorde storasyster varm i hjärtat.





men jag vet att lillasyster inte är dum på riktigt. hon gör det som känns rätt i hjärtat även om det gör ont i hjärtat på henne också. mer ont än i mitt hjärta.

god damn här kommer den tredje och den fjärde tåren nu när jag tryckte på play igen. nu får jag skärpa mig.

på måndagar ska man inte ha lämnat sin kompis hemma i soffan med juridik-plugg

på måndagar ska man sitta hemma hos daniella och äta thaimat från thaikiosken på odengatan. man ska dricka te och sukta efter thaimaten i köket som luktar så gott, fast man egentligen är mätt och det som är kvar ska vara matlåda imorgon. man ska titta på färjan, skratta åt håkan och poängtera hur fruktansvärt okvinnliga vi är som ligger och göder i soffan så som bara vi kan. sen ska man kolla på CSI och tycka att det är sjukt spännande. sen ska man inte orka åka hem och tittar lite på ballar av stål också. i reklampausen beger man sig hemmåt och daniella dammsuger lite med sin nya fina rosa dammsugare. attack-städning utan logik.

# 19:00 Vänner
# 19:30 Vänner
# 20:00 Färjan 2
# 21:00 CSI
# 21:55 Ballar av stål

ajaj



det förstör ju att det är dubbat, men ajaj. låten är grym och lägenheten är underbar. den perfekta dejten.

jag har det ballaste halsbandet och de tuffaste naglarna



och den största näsborren och den bajsnödigaste minen.