jag vill ha lugg, men kolla vad ful jag skulle bli.


jag har lämnat in skiten nu. och det är förbannat skönt.

i helgen kom de första tårarna av frustration. frustration över att inte fatta och inte förstå sig på byggnadsfysik. jag gillar inte när jag känner mig dum i huvudet, för jag är liksom inte det. sen satt jag igår efter jobbet och hade panik. arbetet skulle vara inne igår. imorse ringde jag chefen "godmorgon. du, det har skitit ihop sig totalt, får jag flytta dagar den här veckan?". "yes box", sa chefen. "i love u", svarade jag tillbaka. sen började vi om på nytt. logga in på sidan, svära över att ingenting fungerar. bläddra i boken, svära över att förklaringarna suger. sen kom pappa. underbara magiska pappa. problemlösar-stålmannen. och vipps så löste sig allt. han fick sushi av mig och så en kopp te. och innan han hjälpte mig så coachade han mig lite. vi har gjort en lista på saker jag ska beta av innan påsk. måste skriva om den imorgon här så folk kan skälla på mig och kolla att jag inte blåser farsgubben, för det får man inte (plus att jag inte vill det, för det är en väldigt bra lista det där).

så jag skrev klart allt och ritade klart alla ritningar. sen åkte jag till erik olsson och lånade skannern lite i smyg. skickade in arbetet och sen kunde jag flyga.

det bar efter det hem till micke för att inhandla kebab-rulle och kolla på den rätte för rosing-finalen. hon valde fel kille, men lika glad är jag för det för nu får jag sova. WIIE!


lördagkväll

7:15pmCarolina
okej. då ses vi imorgon fröken edström :)

7:16pmElisabeth
ja det gör vi fröken bolin

7:16pmCarolina
ha en väldigt trevlig kväll nu!

7:17pmElisabeth
Får önska detsamma, kan man ha annat här på Östermalm :)

john mayer - dreaming with a broken heart

jag har lyssnat på låten från klippet i förra inlägget hela dagen. och efter ett tag började även lyssna på texten. hur vackert får de bli? så rakt in i hjärtat och så rätt.

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part
You roll outta bed and down on your knees
And for a moment you can hardly breathe
Wondering was she really here?
Is she standing in my room?
No she's not, 'cause she's gone, gone, gone, gone, gone....

When you're dreaming with a broken heart
The giving up is the hardest part
She takes you in with her crying eyes
Then all at once you have to say goodbye
Wondering could you stay my love?
Will you wake up by my side?
No she can't, 'cause she's gone, gone, gone, gone, gone....

Now do i have to fall asleep with roses in my hands
Do i have to fall asleep with roses in my hands?
Do i have to fall asleep with roses in my hands?
Do i have to fall asleep with roses in my , roses in my hands?
Would you get them if i did?
No you won't, 'cause you're gone, gone, gone, gone, gone....

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part

choreography by mia michaels





snart i din butik



1 - Go to "wikipedia." Hit “random” or click
http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
The first random wikipedia article you get is the name of your band.

2 - Go to "Random quotations" or click http://www.quotationspage.com/random.php3
The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

3 - Go to flickr and click on “explore the last seven days” or click http://www.flickr.com/explore/interesting/7days
Third picture, no matter what it is, will be your album cover.

4 - Use photoshop or similar to put it all together. Preferably in a square format layout, like a nice old-timey vinyl album cover.

jag ska ha den i grått. den kommer få mig att se sofistikierad och tuff ut i alla sammanhang.


från MONKI

underbara hysteriska människa


unga dumma mödrar

jag älskar programmet unga mödrar. brudarna är så blåsta att man känner sig sjukt lyckad själv. en av dem har en unge med en snubbe, men är tillsammans med en annan som hon nu är gravid tillsammans med. hon får missfall hela tiden och snubben hon är tillsammans med bor i en annan stad. en gång diskuterade de lite löst om hon skulle flytta till honom, han skulle flytta till henne eller om de skulle bo i en håla mittimellan. genomtänkt.

en annan brud jobbar som brevbärare. hon skulle kunna tänka sig att söka till polis-utbildningen och anser att det är bra övning att jobba som brevbärare innan. man får öva konflikthantering på folk som är arga för att de fått reklam, menar hon. sen gillar hon att jobba för att hon får träffa männiksor, berättar hon för kameran när hon cyklar i duggregnet kl 6 på morgonen. hennes dröm är att jobba heltid, antingen där hon jobbar nu eller nåt som är lika roligt. stenkoll.

en annan unge är 16 och har en son. hon bor hemma hos sin mamma och orkar ingenting. hon jobbar inte, har skippat skolan och har ungen på dagis. mamman hämtar och lämnar på väg till och från jobbet. sen handlar hon med ungen på väg hem från jobbet vissa dagar. mamman till självaste barnet ligger hemma på soffan och blir kinkig när bebisen bajsat, hon vill kräkas av lukten. så mamman får byta blöja också. helhjärtat.

en annan bor i ett hus på en gård där även hennes mamma och mormor bor. de tre bor i varsitt hus och det verkar som att mamman äger gården. bruden bor där med sitt ex. exet var otrogen mot henne med hennes bästa kompis. hon har inte råd att slänga ut honom, vilket jag inte riktigt fattar. hon tycker dock att det är dags eftersom exet nu även är tillsammans med bästa kompisen och dessutom varken diskar eller dammsuger. asbra.



det här paret har bidragit mest till mitt självförtroende. de åkte till turkiet på semester, men hade ingen aning om var det låg innan de åkte och tyckte det var skitsvårt att packa. sen sprang de runt och trodde man kunde betala med danska pengar på restaurangerna. när de skulle fixa lägenhet hemma i danmark behövde de gå till banken för att få lån till depositionen, några tusen. de fick inget lån. ett tag gjorde de slut också, bruden lyckades fixa en lägenhet. sen blev de ihop igen och hon var besviken och lite förbannad för det, hon hade ju sett fram emot att få bo själv med ungen ett tag. det roligaste är att hon alltid är skitsur på killen och han aldrig säger något. pure love.

vi conectar så bra

2:23pmMikael

styr upp fest


2:23pmCarolina

men ja. jag fixar

men det är TJEJfest

snoppar får inte komma


2:24pmMikael

ska du ljuga för dom?

snoppcarro


2:24pmCarolina

vem har berättat?


2:25pmMikael

du på fyllan


2:25pmCarolina

(jag ska döda den jäveln)

nähä

du såg mig kissa va?

din tjuvgluttare


2:26pmMikael

jag såg att du stod upp

det räcker

eller har du någon hemmagjord attrapp?


2:26pmCarolina

jajajaja! det har jag!!


2:27pmMikael

tror dig inte!


2:27pmCarolina

skitsamma. ja. jaghar en snopp. och den är tom stor. jättepinsamt


2:28pmMikael

störrare än min?

som ett stuprör?


2:28pmCarolina

jag har inte sett din. men min är förmodligen större ja


2:31pmMikael

fuck också....


Kladdkaka med Marshmallows


Kladdkaka med Marshmallows

Supergod Kladdkaka!

2 st  ägg
2 dl  strösocker, ca
150 gram  smör, smält
5 msk  kakao
1 tsk  vaniljsocker
1,5 dl  vetemjöl
1,5 dl  marshmallows, mini


Tillagning

1. Sätt ugnen på 150 grader och smält smöret i formen.

2. Vispa ägg och socker.

3. Tillsätt avsvalnat smält smör, kakao, vaniljsocker och vetemjöl. Häll i smord, bröad form.

3. Grädda ca 20 minuter och lägg i marshmallows. Grädda ytterligare 5-8 minuter. (kakan ska vara kladdig)

Dekorera med ytterligare marshmallows.

Foto: Linnea Svensson


jag är en babbe

Carolina took HUR BLATTE E DU? quiz and the result is EN RIKTIG G!
En riktig G som kan allt om blatte livet! Respekt broshan! Du e redo för Bergsjön, Angered, Rinkeby, Rosengård and the list goes on and on...

att må apa

jag mår inte så bra. jag mår illa, har sepeont i huvudet och är h e l t slut. jag sov 15 timmar igår natt och 12 timmar natten till idag. jag sover alltså mer än jag är vaken. och när jag är vaken så är jag sömnig som få, tittar på avsnitt av the city konstant och tycker allmänt synd om mig själv. att bli lite skedad nu skulle inte skada. pappa tror att jag har dåliga blodvärden.

jag skulle ut och ta en promenad tidigare idag. solen sken så fint och jag skulle blåsa lite frisk luft i mitt stackars huvud. när jag kommit typ 100 meter ut på djurgården efter bron så ville jag gråta och lägga mig under täcket hemma. huvudet snurrade och mina satans ben kliade. så jag tog bussen hem.

nästa mission var att få i mig mat. först försökte jag få hit diverse personer för att laga mat till mig. men ingen ville hänga med en sjuk surpotta, så jag fick ta mig till odenplan-thai-kiosken, som jag äälskar by the way, och köpa åttan. starkt som satan, men jag känner mig lite lyckligare för varje tugga i alla fall. och nu är lyckan total. jag har en chokladkaka i kylen som jag bakde igår.


när jag vaknar kommer jag må apa

så sjukt irriterande. jag vet att jag kommer vakna upp imorgon och vara sjuk. jag kommer ha feber, sprängande huvudvärk och asont i halsen. dagen innan jag vaknar upp sjuk är jag nämligen exakt så som jag är idag. ont i halsen, hängig som få, vet inte om jag är hungrig eller inte och tycker att det luktar matos hemma. det där med matosen är lite skumt. nu rostade jag en macka för några timmar sedan och tycker att det luktar obehagligt mycket rostbröd här.

pappa fyller år idag. 52. så jag var där idag och åt värsta brunchen. hur gott som helst. ceasarsallad, lax benedict, virgin mary, american pancakes och ben&jerrys..

jag är en illbatting

Carolina took Vem är du i Saltkråkan? quiz and the result is Stina
Du är livlig och fantasifull och hittar ofta på små vita lögner för att slippa ur knipa. Du har ett gott hjärta och är en fin vän, trots att du titt som tätt ställer till bekymmer för dina kamrater. I slutändan är det ändå dina små egenheter som livar upp öbor och sommargäster.

trendmjölk



gud så trendigt, och framförallt creddigt, med svarta mjölkpaket. nu måste man ju gå och köpa lite mjölk. tydligen så är det en nedsläckt mjölk för en ljusare framtid. miljötänkande, Earth Hour, WWF, hur trendigt är inte det dessutom? 19-25 mars kan man dricka trendmjölk. oouff!

torsdagskväll

sitter och dricker ett glas rödvin i väntan på daniella. jag lagar mat till henne, god mat. kyckling och pasta med pesto, tomat och smält mozzarella. mm-mm-mm! vi ska gå och titta på nick på strand ikväll. så jag lyssnar på dem för att peppa mig själv också, de finns äntligen på spotify nämligen.


och det är ju trevligt


min parlägenhet



den här lägenheten är som min lägenhet, fast ett steg upp i vuxentrappan. blommor utanför fönstret, underbart lagom kök och sjukt mycket charm. jag vill dela det här boendet med någon jag vill spendera livet med. jag vill äga hälften av charmknutts-lyan. jag vill äta tre-pars-middagar vid bodet vid fönstret (mammas antika klaffbord) och ha stora färgglada tavlor på väggarna som man blir lycklig av. jag vill ha en stor vit hörnsoffa med kuddar och filtar i. jag vill ha massa ljus i sovrummet och jag vill bada bubbelbad på fredagkvällarna. jag vill ha öppet fönster och lukta på syrenerna.

mamma matade mig.

mamma var här idag. hon är hos beatrice och mediterar nu och ville träffa sin förstfödda innan hon gick dit. så hon kom hit med sjukt mycket salami, tomater och mozzarella. sen fick mamma te. och så tvingade jag henne att lyssna när jag läste upp mitt kvitto från lidl tidigare idag. för jag är så nöjd. jag älskar den affären.

Baconsnacks 14,49
Mexicasasoppa 9,70
Krossade tomater 5,99
Jalapeno grön 12,99
Ägg 6-pack 13,40
Räkor 500 g 24,99
Kycklingfilé dansk 59,99
Mozzarella 7,99
Färsk pasta 9,90
Spaghetti 4,19
Makaroner 500 g 4,99
Pesto Genovese 18,99


sen fick jag strumpor av mamma.
 

jag vill ha sommar nu tack




klocka, forever21
väska, topshop
tröja, topshop
sandal, topshop
hatt, topman


josefina öppnar i maj. halva mars, april, MAJ.

jag är livrädd

jag har ont i magen för att jag är rädd att förlora min bebis. min lägenhet. vad gör jag om jag inte hittar ett jobb? vad gör jag på riktigt? sparpengarna räcker till några panka månader, men inte mer än så. jag har ont i magen. känns som att jag leker kurragömma och snart hittar de mig. ihopkurad i ett hörn.

fegjävel

jag tycker synd om er som inte vågar känna. om er som inte kan tala om det som känns och ni som inte vågar lyssna på den som känt efter. det måste göra så ont i er. det måste finnas så mycket att känna på. som tusen rumpor i en bar.

och jag blir så arg.

jönköping

jag tror att jönköping enbart består av idioter. jag har ringt runt till hålor och storstäder i hela svea rike, men jönköping tar priset. de är lika korkade som höns och lika otrevliga som cartman. ingen lyssnar på vad man säger, ingenting går in. de lägger på luren i örat på en och de är k o r k a d e  s o m  h ö n s. det är en kristen stad. det förklarar väl saker och ting.  

spräng skiten den som vill. jag blir inte arg.

jag gillar texten


ska jag?




Välkommen till arkitektprovets hemuppgift 2009!


Viktig information - läs detta först:
Arkitektprovets syfte är att du på olika sätt skall kunna visa dina förutsättningar för att bedriva arkitekturstudier. Det finns många "rätta svar" på hemuppgiften och vi hoppas därför på väldigt olika svar eftersom vi tror att det är bra med många olika "sorters" arkitekter. Vi som har utformat uppgifterna vill att du skall känna dig fri att lösa dem på ditt eget sätt. Därför handlar inte provet om att testa din förmåga att rita hus, ritningar eller liknande. Vi hoppas att du känner dig välkommen att ta itu med hemuppgiften!

Vanliga frågor och svar -> se rutan till höger
 

Arkitektprovet 2009 - Hemuppgiften

Hemuppgiften består av tre deluppgifter som du redovisar på tre stående A3-kartonger (t.ex en deluppgift per A3-kartong). När du är färdig med hemuppgiften monterar du ihop de tre kartongskivorna i stående format så att provet kan vikas ihop och läggas i ett kuvert. När vi packar upp provet vill vi att det lätt kan fällas ut och ställas på ett bord (och att det inte går sönder!). Mer detaljerade monteringsanvisningar finns längre ned i texten.

Så här ser det ut när de tre A3-kartongerna har monterats:


Börja med att göra hemuppgiften. Registrera dig inte förrän det är dags att sända in den, senast den 15 april. Vi vill undvika registreringar från dem som kanske senare bestämmer sig för att avstå från att delta i provet.

Om registreringen misslyckas - datorer är nyckfulla - är det ingen katastrof. Problem löser vi i efterhand.
Det viktigaste är att du sänder in hemuppgiften i tid!


Hemuppgiften 2009


Objekt, egenskap och verktyg

En matris bestående av 3 x 5 objekt, egenskaper/begrepp och verktyg utgör grunden för hemuppgiften. Du väljer tre olika alternativa kombinationer av ett objekt, en egenskap/begrepp och ett verktyg. Dessa tre vägar presenteras sedan med valfri placering på 3 st stående A3-kartonger som tillsammans får ha en tjocklek av max 30 mm. Materialet som får användas för hemuppgiften är valfritt men tänk på att materialet ska tåla upp- och nedpackning och transporter.




Exempel på en av de tre kombinationerna (här markerat i orange färg):

Provtagare NN väljer att redovisa:

- En kökslåda med innehåll genom förlopp med många pennor & ritar hur alla saker har hamnat i lådan över tid på ett akvarellpapper (material) som monteras på A3-kartongen.



Glöm inte att på ett lämpligt sätt redovisa vilka tre kominationer du har arbetat med i din hemuppgift!
T. ex så här:
1. kökslåda med innehåll / förlopp / många pennor
2. leksak / del_helhet / skärvertyg
3. offentlig person / yta / valfritt

--------------------------------------------------------------------------------
 
Nu när du har gjort alla delar i hemuppgiften kan du säkert komma på ett lämpligt motto för din hemuppgift. Vad har varit en röd tråd, centralt tema genom dina tre övningar? Vad har du hittat på och skapat? Mottot kan innehålla ett eller flera ord. Du ska också hitta på en fyrsiffrig kod. Tänk på att du skall få rum med kod och motto på din inlämning.
Mer om detta längre fram!

Lycka till med hemuppgiften!


älskade lilla linda

jag tycker så synd om kvinnan. jag vill inte vara elak mot henne, men det går ju nästan inte att låta bli. hon dejtar fyra snubbar som inte bryr sig om henne för fem öre. hon vill hitta kärleken och de vill vara med på tv. hon är gravallvarlig och de är där för en vadslagning, typ. hon bjuder inte på sig själv, inte en enda gång. hon ser det som en chans att bättra på sitt rykte och allt som händer är att det blir värre. linda, skämta lite. bjud på dig själv. visa att du är en skön brud. till och med kanal5 vinklar det så att hon framställs så som löpsedlarna skapat henne. det är så synd om linda.

en vän har en teori. denna teori byggs på att hon åkte ur sanningens ögonblick på frågan "har du känslor kvar för snubben i BB-huset, han micke?". hon hade enligt programmet det, känslor alltså. sedan har det gått massa rykten om att hon hade snubbe när den rätte för rosing började spelas in. vännens teori är alltså att denne snubbe är micke från BB-huset och att det hela kommer sluta med att de blir askära på nytt. det finns alltså ett hemligt kontrakt mellan linda och kanal5 som säger att hon ska va ihop med micke i smyg nu och sen låtsas de som att han söker upp henne efter sanningens ögonblick-avslöjandet, vilket är i slutet av inspelningen till den rätte för rosing och så lever de lyckliga i alla sina dar. löpsedlarna skriver sedan att linda funnit kärleken i en bra karl, kanal5 är asbra som fick det att hända. alla tycker linda är ball och alla kollar på femman. snipp snapp slut.


syster och kaffe

idag har min syster varit här. hon hade håltimme och vi pluggade lite. hon skrev om hattarna och mössorna på 1700-talet och jag skrev om fastighetsrätt. sen åt vi mannagrynsgröt och gjorde allt utom att plugga emellanåt också. min syster säljer gamla kläder på blocket för att ha råd med nya. mamma drar tydligen in månadspengen om man förvarar kläderna på golvet, dvs inte visar respekt mot dem. så syrran är alltså körd. thats how we do bara.. så är det. då blir det blocket.

i övrigt har jag varit astrött och haft svårt att koncentrera mig. så det har blivit kaffe här. tror det är första gången jag brygger kaffe hemma, förutom när jag haft släkt-kalas. det är för övrigt därför jag har en kaffebryggare här från första början. mamma förvarar sin här efter min födelsedag i julas. och det får hon gärna göra. den måste ju va landets tuffaste. rosa och ser ut som barbapappas hus. hon köpte den när hon flyttade hemifrån för 30 år sedan. den är väldigt high-tech med andra ord.

min syster har en väldigt trasig strumpa (den har väl legat på golvet för mycket) och så kan hon bli ful.



kärleken uthärdar allt

att kärleken uthärdar allt tycker jag är mycket vackert sagt. jag hörde det idag och kunde inte låta bli att älska meningen, så klockren för mig. vi alla har hört om och om igen att kärleken övervinner allt, så det vet vi nu. men att den uthördar allt. att den finns där om den är äkta oavsett vad. det kan göra mig så arg, jag har kämpats med det så många gånger. fast man vill att kärleken ska gå sin väg så tycks den uthärda allt och likförbannat stanna kvar. den uthärdar svek, tårar, vända ryggar. den uthärdar distanser, kriser och svåra tider. den uthärdar förtroende som brutits och den uthärdar just svek. vi älskar kärleken för det. och vi hatar kärleken för det.

ut med språket

på riktigt nu. jag vänder och vrider på mig själv här och är så ärlig som en själ kan bli. så jag tycker inte det är mer än rätt att ni ger er tillkänna, kära läsare. who is you kompis? vilka är ni nyfikna underbara själar som vet så mycket om mig?

jag kommer få två svar nu. ett från tove "haha, du vet ju att jag är en trogen läsare" och ett från bella "tja syrran mohahaa bajs".

på riktigt. jag snokar också på folk. berätta för mig nu.

tårar är det mest äkta jag känner

jag gråter väldigt mycket ibland. jag vet inte varför och jag kan inte göra någonting åt det. det är som att man öpnnat och kikat in och sen kan man inte sluta titta. det är jobbigt att gråta mycket, men det är också mycket vackert. jag hävdar fortfarande att man får vackra ögon av det. när man gråter mycket så hittar man en orsak till det, som egentligen bara är en lögn. jag vill hitta någonting som gör det normalt. men det är inte normalt, annat än för mig. tillslut vet jag inte om jag hittat en äkta orsak eller om jag bara ljuger bra. jag undrar när man gråtit klart. jag undrar vad mina tårar försöker skölja ut. ibland önskar jag att tårar kunde tala, men kunde de det skulle jag säkert önska att tårar kunde vara ljudlösa. bara tysta, salta och sköna.

en vän sa att jag gråter för att jag är en fantastisk liten människa som är proppad till bredden med äkta känslor. jag vet inte om han var ärlig eller inte, men jag väljer att tro på det. när man gråter får man inte vara ledsen för att man gråter, man måste välja att det är okej. att det är någonting fint och skönt. tårar är äkta så man ska lyssna på dem. ibland gråter jag krampaktigt, ibland gåter jag stilla, ibland gråter jag och ler och ibland blir det plötsligt bara salt i mungipan.


helt fruktansvärt underbart

en helt perfekt sida. där creddiga människor har fått göra spellistor som vi vanliga människor kan sno rakt av och impa på andra med. helt perfekt för oss som gillar musik, men som inte förstår hur man hittar musik man gillar utan att den spelas på radio. do the happy-dance..

män ska inte raka benen

träffade en extremt otrevlig man igår på soap. daniella hade med sig honom från en 25-årsfest. till hans försvar kan vi ju berätta att han tydligen bara spelade otrevlig, han är inte så på riktigt. men efter en timme av spydighet så bestämde jag mig för att resultatet blir nog detsamma oavsett om man låtsas vara otrevlig eller inte.
hursomheslt. den här typen rakade benen. daniella dök ner på golvet för att inspektera benen. och mycket riktigt, han hade en aning snubb, så förmodligen hade det varit lent som en babyrumpa några dagar tidigare. självklart dök det upp frågor från oss som "är du bög?", "men varför?", "vet du om att det är askonstigt?", "vet du om att det är sjukt osexigt?", och igen; "men serriöst nu, vaaarför?". på den frågan tittade han mig i ögonen och svarade "för att jag hatar hår, jag hatar hår". varpå han knäppte upp en knapp på skjortan för att visa att han även rakar bröstet. armhålorna var tydligen också släta och fina. han försvarade sig dock med att det endast sker när han badar. och han gillar tydligen den släta känslan när man har nyrakade ben. jo tack, jag känner till den. men på riktigt dude, skärp dig.


jag vill vara viktig igen

jag måste få vara produktiv och behövd. jag har alltid alltid haft ett jobb som jag behövts på. om jag inte kommit till jobbet så skulle det inte funka eller bli svettigt för de andra på jobbet. men inte idag. jag behövs inte på riktigt. nu är det bara bra om skiten blir gjort, och jag gör skiten. inget mer. mellanmjölk. och det funkar inte för mig, jag måste få vara stressad, ha bollar i luften, vara tvungen att planera och ibland få jobba över, annars försvinner carolina. hela livet går som en seg gröt och ingenting blir viktigt, bara för att jobbet inte är det. ingenting blir kul, för jobbet inte är det. jag blir deprimerad av det här och det är inte kul.

i väntan på pajen

ligger på soffan och håller på att sprängas. vill verkligen berätta någonting för någon som han verkligen måste få veta. trodde jag skulle få berätta ikväll, men måste vänta till imorgon. man blir lite knäpp av att gå runt och vara nervös för att berätta, och sen skjuts det upp. man blir matt och frustrerad av det. så nu ligger jag på soffan, men en nybakad paj i köket och är frustrerad. vill att det ska bli imorgon nu.


tjockigaste

ligger i sängen och äter rostmackor med skinka på, som en tjockis. smyger upp ur sängen och rostar lite i smyg för att det kurrar i magen under täcket. jag är nämligen lite konstig i magen efter all kaffe idag. jag tål ju verkligen inte skiten. jag mår nämligen illa konstant. vill kräkas samtidigt som jag är hungrig.

fick frågan idag varför jag dricker kaffe om jag mår så dåligt. men när jag stod där och väntade på mackorna i rosten så kom jag på det. det är helt enkelt av samma anledning som att man dricker alkohol fast man blir bakis, gå i högklackat fast det gör asont, tränar fast man får träningsvärk, blir kär fast det gör ont i hjärtat sen.



nu är rostmackorna uppätna och jag tänker inte gå upp för att borsta tänderna igen.

dagens konstigaste ord

tove sa nyss "gud vad skönt med måndag imorgon"

jag förstår inte hur hon tänker. jag känner inte skönheten någonstans.

jag får betalt för att ljuga

idag har jag sprungit runt på visningar och kollat hur visningsvärdarna sköter sig. jag har alltså låtsas vara en vanlig spekulant, observerat och därefter stått i trapphuset och antecknat hur de sköter sig. så jag har ljugit hela dagen. skitkul! när jag klampat in i en tvåa så har jag låtsats som att jag och min pojkvän letar lägenhet tillsammans. han har dålig smak, så stora källarförråd uppskattas. vi har precis börjat leta, men endå sprungit på en del visningar. vi vill gärna inte bo på nedre botten och vi gillar relativt öppna planlösningar. underbart.

funderar på om jag kanske ska vara ensamstående mamma nästa gång. eller gravid? springa runt med en kudde under jackan och fråga efter skoskydd, för jag får inte av mig skorna med tjockis-magen.

kan även tillägga att jag är spyfärdig efter allt kaffe jag druckit när jag sprungit runt med min termos-mugg.. kräääk.