härliga söndag

idag var en bra söndag. vaknade i min stora och numera höga säng och tillät mig själv att somna om. det gjorde jag. sen vaknade jag och låg och stirrade lite i taket innan jag gick upp och kokade ägg. jag tror jag låg och stirrade i en halvtimma. tvingade mig själv att inte vara stressad. jag måste tänka på det tror jag. sen dammsög jag, svabbade golven och plockade. gick ner till källaren för att hämta upp lådbackarna jag ska ha under sängen men alla pysselsaker. och GUD vad skönt det är. en låda med pysselsaker och en med lakan och handdukar. ordning och reda. och jag ska leka med den förstnämnda lådan redan i veckan. ska leka med mina ramar i köket.


önskelista 2009

ett helt år har jag på mig att ladda inför jul. jag får nämnligen sjukt många paket då. det blir så med stor släkt, skilda föräldrar, nya ingifta familjemedlemmar kombinerat med både julafton och födelsedag. för nej, man får inte färre paket bara för att tomten hänger på låset. och nej, jag lider inte av att inte sprida ut paketen över året, för hey, skatteåterbäringen får mig lycklig på sommaren. så. det gäller att toppa med en grym önskelista inför julen, för man har liksom bara en chans på sig. blir det inga roliga klappar får man vänta sjukt länge på nästa chans att få vad man önskar sig. så det gäller att vara tydlig:


  • dimmers till hall, badrum och kök (inkl. installation)
  • världens minsta dvd-spelare och högtalare (inkl. installation)
  • emmafåtölj
  • antik gammal hattask
  • vita badlakan och handdukar

..


hej kom och läs min blogg please

oh så spännande. av någon anledning har någon länkat till mitt inlägg om psykbrudens kravmail på anda personers bloggar så att det ser ut som att jag är ett hysteriskt psykfall jag med. detta har resulterat i en del spännande kommentarer under inlägget och för ett ögonblick känner jag mig som blondinbella. lite missförstådd men med en känsla av att jag är lite bättre än alla andra och att världen är full av töntar som inte har bättre saker för sig.

och ledsen alla människor som jag bombat med länken. det är inte jag. det är någon annan som inte har något liv. eller om det är datorer som kan göra så själva? inte vet jag.

skitben

just nu hatar jag mina ben. de kliar. jag har kliat så att jag har sår på mina ben. rivit. sjukt osexigt. känns som att jag har tusen myror under huden på mina ben som pissar helt galet mycket. de behöver HTH. hjälper torr hud. när jag var liten så kliade det ännu mer. jag fick smörja in mig med HTH och sen sprang jag runt hemma och skrek för att det sved så jävligt. stackars lilla barn.

..


despertamos en barcelona


hur tänkte jag nu?



skulle vara duktig och montera ben på min säng. grävde fram dem från källaren och satte igång med skruvandet. upptäckte efter ett tag att jag skruvade in i nån slags mojäng som jag inte kunde få skruven igenom. och jag kunde visst inte skruva tillbaka den heller. så nu har jag ETT rangligt ben på min säng. jag kan alltså inte lägga tillbaka den på golvet för de satans benet är i vägen. ingen såg har jag heller.

Jon Sindenius


i am pippi, dammit

linus satt vid mitt köksbord i söndags och tittade sig nyvaket omkring. han kisade med ögonen och sa att det kändes som att vara hemma hos ett barn. ett vuxet hem där ett barn bor. han tyckte det kändes som villa villekulla. sen såg han min gula stora pippi-burk med rött lock och dog.

..


söndag

vaknade upp med gårdagens gäster sovandes på mitt golv. jag gillar dem. sen sprang jag och daniella på visningar. frågade om stammar och upptäckte att varsitt gammalt ragg har samma visningsrunda som vi. lovely. en sprang runt med mamma och den andra sprang med nya tjejen. sen fick jag sjukt goda smörgåsar av daniella och sen åkte jag hem. jag visste vad som väntade..





en chokladruta och två chips blandat är lycka.