om jag har tur så kommer den här tavlan hänga på min vägg snart. den är jättestor.


makrill it is.

jag har straffat mig själv. jag har ätit makrill i tomatsås på knäckebröd till middag. jag ska fortsätta att straffa mig själv imorgon genom att tvinga mig själv äta det till lunch också. jag straffar mig själv för att jag har shoppat som aldrig förr denna vecka. jag känner på riktigt inte igen den här människan som påstås vara mig. jag har visserligen jävligt roligt. men å andra sidan så gillar jag makrill också.

tisdag morgon- köar på utförsäljning och köper ett helt tallrikset på mateus innan jobbet.
tisdag eftermiddag - köper mjukisbyxor och tröja, tofflor, två jobb-tröjor
onsdag fikapaus - går på hunkydorys utförsäljning och köper en tröja
torsdag lunch - köper tröja, jacka och mössa. råkade även hitta ett nagellack i kassakön.
torsdag i skrivande stund - köper klänning och skor på hm.com

önskar jag hade synfel

jag älskar hårfärgen och glasögonen.



E&E Glasses, Pajala


tjockisen talar ut.

jag saknar pizza. jag saknar att äta vad fan jag vill och garva åt det. jag saknar att magen är superplatt hela tiden. det blir nog gymkort snart.


att måla en tavla

jag och syster har målat en tavla. hon fick en tom duk och fri tillgång till en fullproppad påse pyssel och färg i födelsedagspresent. vi gick ut på ängen och gick loss. så här går man loss.

   

morsan har koll

mamma sa att vi skulle handla hundmat på ica maxi på vägen hem.

- är vi på ica maxi nu mamma?
- japp!


house doctor

house doctor är helt fantastiska. jag älskar de tre tavlorna som säljs på rulle och lampan är så knäpp att man måste älska den med. 

 

The invisible airbag bicycle helmet Hövding

hur häftig hjälm? jag kommer ju garanterat sno mammas cykel i vår och cykla i stan som aldrig förr. det är visseligen inte så svårt med tanke på att jag aldirg har cyklat i stan förr. jag är livrädd för alla bilar som inte kommer se mig och köra på mig. och tuta på mig, innan jag dör. med den här hjälmen behöver jag ju inte vara rädd för att dö. visseligen kan man ju bli jäkligt deformerad om man bokstavligen blir påkörd som i överkörd. men man kommer ju inte se ut som en nörd med hjälm när man blir mosad i alla fall. man har liksom bara en liten skön halsduk på sig. som kan bli värsta hjälmen! läs mer om miraklet här

 

 


jag vill titta ner

jag vill ha ett stort fönster. högt upp. jag vill titta på människorna som springer i regnet. jag vill titta på fåglarna som fryser på taken. jag vill sitta i flera timmar och titta ner på världen. jag vill se på höstlöven som flyger och på bilarna som tutar på varandra. jag vill titta på människorna som går ut och in genom dörrar och på molnen som flyttar sig i luften.


ENIGMA

jag ligger på söngöverkastet och lyssnar på enigma. världens bästa som jag hade glömt bort. pappa hade skivan och jag missbrukade den när jag var ung. yngre. jag brukade bada och låta skivan eka mellan kakelplattorna. lägga huvet under vattenytan och höra svaga dova toner som lät som att de kom långt bortifrån. blunda och få badskum på ögonlocken.


mail man blir glad av

Här kommer lite kärlek... danni kärlek! 


depp.

jag är höstdeprimerad. jag brukar bli deprimerad på våren. då gråter jag som en idiot åt ingenting. jag börjar känna av det här redan nu. det betyder att jag kommer vara fullkomligt förstörd och tömd på tårar när våren kommer. jag gillar inte det här.


jättekul.

ännu en givande  dag har passerat. även denna har spenderats i sängen. idag har jag dock lyxat till det med att ha jeans på mig och ligga ovanpå sängkastet. det har ilat i mitt huvud hela dagen och jag har verkligen ansträngt mig för att hälla i mig litervis med vatten. jag brukar vara dålig på sånt. jag tänkte att jag kunde gå till jobbet imorgon, men jag får inte för nya mamma-jugge-chefen. lika bra kanske. på lördag ska jag vara fasters lilla tärna när hon gifter sig och jag börjar snart panika över att jag inte har några skor. helvetes feber. om jag har så här ont i huvet imorgon också så skjuter jag bort det.

sämst.

inatt drömde jag om topmodel. topmodel! jag var omringad av alla jobbiga beniga brudar som viftar med händerna värre än tjockisarna i ricky lake. jag sov oroligt och ville inte somna om och fortsätta drömma. teven sabbar min värdefulla sömn. jag har dessutom förbannat ont i röven efter att ha legat på den sedan i fredags kväll. den pallar inte mer. musklerna tvinas bort av att konstant bli mosade.


man måste glädjas åt de små sakerna i livet

det är så spännande när man tittar på teve lika mycket som jag gör för tillfället. för man glömmer vilket program man tittar på i reklamen. det blir som en liten överaskning varje gång reklamen är slut.

jag är sjuk.

jag är så uttråkad nu. i början kan det vara lite mysigt att vara sjuk. man kurar under täcket och har en anledning till att vara lat. men nu hatar jag det. jag har ont i i ryggen för att jag har legat här så länge nu. jag ligger framför teven och kallsvettas bara. i natt frös jag och svettades om vartannat så att jag sov med hårfönen bredvid sängen så jag kunde tina upp mig själv mellan varven. just nu önksar jag att jag hade skyhög feber så jag kunde sova bort dagarna, men jag har inte hög feber alls. bara lagom sjuk att man varken kan sova eller ha ork att göra något annat än att ligga ner. jag är bara trött trött trött. och uttråkad.