BÄSTA


jag ska göra min egen.


FUMI Bracelet PurseHook

hur smart är inte den här grejen? ett armband eller väsksmycke som man dessutom kan hänga upp väskan med. det finns ju typ aldrig krokar under baren så det räcker. och golven är alltid äckliga. och man vill ju fortfarande ha koll på väskan. varför har ingen kommit på det här tidigare?



finns fler här


lilla julafton

jag mamma, syster och mormor har ätit skaldjursplateu ikväll. och druckit champagne till. jag vill kräkas. jag kan inte somna för jag är så mätt. jag är ju dessutom typ allergisk mot vitt vin och champagne, så jag mår illa på grund av det också. förmodligen mest det. det är i alla fall lätt värt det. vi hade väldigt trevligt. vi delade ut julklappar till varandra, vi som inte ska ses på julafton eller på min födelsedag. mamma fick en middag på le rouge av mig. jag hade gjort en fint kort till det. mormor fick tre fina tvålar från lush. en till varje badrum. jag fick en tröja som mormor har stickat och en sjal som passade till. av mamma fick jag den finaste presenten jag kunde fått. en kamera. min kamera. min nya bebis. jag ska fota sönder paris. jag älskar min mamma.


kolla vad jag har hemma nu. jättestor och jättefin. helt perfekt.


exakt så.


vi är fantastiska. underbara.


obehagliga lilla människa. han stirrar på mig.


om

om jag hade kondition. om det inte var kallt ute. om jag inte skulle jobba imorgon och klockan inte skulle varit alldeles för mycket. då skulle jag gått ut och sprungit. sprungit och sprungit. så ingen hinner se en. så allt släpper. så allt man hör är sin egen andedräkt. så vinden får ögonen att tåras.

kolla. man typ dör.



råa miljöer som bjuder på leenden. färger i mängder. knasigt ibland. naturligt, lekfullt och många gånger tidlöst. jag älskar house doctor. klicka på bilden för att bläddra i katalogen.

jag lovar att lära mig. när jag förstår.

min mamma säger att allt som gör ont i hjärtat gör ont av en mening. det är en läxa. det gör ont för att man ska lära sig någonting. man kommer få ont flera gånger, tills man lärt sig läxan. det finns inga genvägar. man måste ha ont och lära sig. så fungerar livet. och jag lyssnar på mamma. jag känner efter och försöker förstå. jag försöker lära mig. men jag förstår inte vad läxan är. lita inte på människor. öppna aldrig ditt hjärta. lyssna inte till vad folk säger till dig. du är inte värd bättre än så här. jag försöker men jag kan inte förstå. vad vill livet med mig den här gången? jag kan inte förstå.

min syster tror att det kan vara det vackraste hon sett i rörlig bild


så inspirerande och så vackert. jag önskar jag var modig.






http://researchtattoos.blogspot.com/