nedräkning

om en vecka åker jag till malaga.
det finns människor man kommer tänka på och det finns människor man kommer sakna.  sen finns det människor som kommer ge mig kramp i hjärtat.
familjen, vännerna och björn. och björn.

det finns ingen vackrare människa på  denna jord. och efter ett samtal på soap men shiela, där pojkvänner och ex jämfördes, så insåg jag att  jag har den finaste av dem alla  i mitt lilla hjärta.

kärlek
kärlek



för övrigt så är jag inte ett dugg orolig, trots att massa paranoida tankar vandrat i mitt huvud. jag har ialla fall allas stöd i att jag gör en bra grej som åker iväg. åtta veckor av ett liv, vad är det? en bra upplevelse. och ett språk som jag älskar.
somnade igår med enhelt underbar känsla. med tårar iögonen låg jag i björns famn ochtänkte på den vackraste och starkaste kvinnan i världen. farmor. jag kommer göra henne stolt. och farfar, som jag står i tacksamhetsskuld till.

annars hade jag en usel shoppingdag idag. hittade ingenting. var först i farsta, eftersom jag har presentkort där. köpte upp två hundra spänn. varav en hundring på teknikmagasinet. vilken shopping va?
vidare till NK, där jag också har presentkort. ingenting. köpte en te-shake på coffee cup som jag älskar.


ska försöka skriva en packlista nu. i lagom tid för att kunna virra runt mellan föräldrar-boenden och affärer för att få ihop den innan lördag. och på lördag ska jag skriva om den för att få igen väskan.




burberry baby

burberry
jag är så kär i alla söta babykläder. jag och björn gick och drömde i butiken i barcelona. våra barn kommer bli mobbade i alla rutiga kjolar och pullover.



mardröm vs. drömma

jag tänkte skriva om barcelona. men jag har inga bilder än, så jag skiter i det. kan ju fatta mig kort i och för sig : underbart!

så. jag har någonting att erkänna. jag är en labil människa som den senaste veckan levt i ett uselt förhållande som varit på bristningsgränsen utan att det någonsin uttalades. jag, däremot, brast rejält när ingen såg på.
saker kan bli så fel då man sviker varann i en situation som man borde fattat var viktig för den andra personen. inte prata om sina känslor och låta den andra gå runt och oroa sig. och brista.
tänk va skönt det kan vara att prata om allting sen. och tänk va sköra människor kan vara. och tänk vad stark kärlek kan vara. fast det är en klyscha älskling.

men ingen fara på taket. jag är stabil igen och allting är som det borde.
förutom att vi fortfarande bor kvar i den där sketna lägenheten.

jag slutar på jobbet om mindre än en månad och ska lära upp en person som är 25 år äldre än mig. känns wierd.
ska betala malaga imorgon och skickar in papprena idag.
jag har köpt ett super shampo och balsam som ska få mig att skina. ska inköpa pincett också, för jag har alltid i hela mitt liv snyltat på andras. att ha en egen pincett är synonymt med att vara vuxen.

vill ni ha koll på vart jag befinner mig om en månad så kan man kolla
här

på tal om att vilja flytta så är det fortfarande grannens lägenhet jag är askåt på. kan bara inte sluta drömma. går inte.

min nya älsklingsaffär heter habitat. jag var inne i den med mamma när vi va i barcelona, och så hittade jag tillbaka till den nu när jag va där med björn också. kan hända att han inte var lika exalterad som jag var över att vara där. men vi köpte en liten kärleksram som vi ska ha en fin bild på oss i från vår första semester. puttenussigt minne liksom. (självklart ett kort när vi pussas på stranden också)

habitat-rödkrukahabitat-blåkruka
de här vaserna är bara så fruktansvärt vackra. jag fick tårar i ögonen när björn sa att de va fula. finns i mindre och smalare variander också. den röda är klart snyggast.
habitat-matstolhabitat-soffa
en stol som liknar den jag har visat i bloggen förut, fast jag kunde inte låta bli den här också.
soffan ska björn få ha i sitt x-box rum (som även är tv-rum, men det behöver inte han veta)
habitat-gos
en stor fåtölj som inte är klumpig och lagom låg för att den inte ska skymma öppna spisen från matplatsen. dessutom ser den sjukt inbjudande ut (både för ögat och rumpan)

gacogarderob
den här garderben va jättefin, hittade den på gaco. vågade inte kolla priset..

designtorget
en usel bild på ett badrumsskåp med spegel som man kan dra åt sidorna. kommer från designtorget.

kärleksram
och det här är vår lilla kärleksram från habitat. björn fick välja och jag måste säga att han inte är helt hopplös på det planet faktisk.



nu ska jag snart hem och hälla såpa i trapphuset så grannen dör och vi får lägenheten.


xxx

i love barcelona

we're from barcelona