en liten önskelista från london

mamma och syster är på väg till london. jag har bett dem köpa presenter och här är en liten önskelista. detta plus en liten herrklocka med läderarmband. tack. allt kommer från topshop. älskar er... :)


vem satan har bestmt våran portkod?

"vad har du för potkod?"
"****"
"aaah, är det en pundare som bor här eller?"
"va?"
"aaa.. four-twenty liksom, vem kom på den portkoden?"


420 (cannabis culture)

From Wikipedia, the free encyclopedia

Santa Cruz 4/20 celebration at Porter Meadow on UCSC campus in 2007

420, 4:20 or 4/20 (pronounced four-twenty) refers to consumption of cannabis and, by extension, a way to identify oneself with cannabis drug subculture.




mitt hår är överallt och jag ska till ikea.

jag hoppas på att snart bli upphämtad och körd till ikea. en vän hade planer på att köpa en soffa som absolut inte är okej. jag ska hjälpa stackaren att komma på bättre tankar och få en ikea-visit som tack. jag har skrivit en lista på vad jag ska handla.


jag är pluffsig?

jag har gått upp i vikt. inte för att jag har någon våg jag kan konstatera detta genom. men min mage är bara platt på morgonen nu för tiden. och mina kindben börjar försvinna bakom en massa kinder. min haka har förlängts - nedåt mot halsen. jag tror att alla som inte sett mig på ett tag, trots allt pluffs, skulle känna igen mig på stan. men det stör mig. jag vill vara tanig och tjock enbart på insidan igen.


då..



nu...


00.08

det är efter midnatt igen. jag gömmer mig i sängen och älskar mörkret. jag tänker glada enkla tankar och ler någonstans. jag känner mig pigg men tacksam för att jag snart ska sova och drömma. jag lyssnar på en låt om och om igen.



det känns bra i carolina. enkelt.


vem vill ta mig till berns?



Datum 03 mar 2010
Öppettid 20.00
Lokal Stora Salongen
Åldersgräns 18-årsgräns vid förköp, 20 år i dörren
Pris 220 SEK

efter formex

jag är kreativ på hög nivå. jag är lycklig. jag pysslar. jag var på formex med mamma idag. vi gick runt som två små barn på julafton och sa "men titta HÄR då" till varandra konstant. jag har en miljon broschyrer och världens vackraste sängöverkast. som grädde på moset hittade jag min drömfåtölj också. YES. nu ska jag vara kreativ här hemma. jag har planerat allt in i sista detalj.

  • snickra en bänk med lådor under
  • göra en tavla av svartmålade gamla plankor och rostigt hönsnät
  • köpa en klängväxt i billig kruka som jag knyter tyg runt
  • köpa ljusslinga med blommor på
  • måla garderoben turkos
  • bygga sänggavel med svart sammet
  • måla en gammal rundstav turkos och hänga som gardinstång
  • köpa klämspots till garderoben

 

 


joel är kreativ, tuff och bra på streck


jag gillar natten



jag gillar natten. på natten känns allt mer. och lite annorlunda. det känns som att hela världen är tyst och sover. det är bara jag som är vaken och tiden står still. världen blir lite vackrare när det är natt och mörkt ute. man minns färgerna lite klarare. tiden står still och alls känns lite mer.

hopplansa



fem minuter efter att denna bild togs hoppade daniella upp på en killes rygg, blev tappad i marken och fick största bulan ever. allt gick bra och därför är det okej att älska den här bilden. och jag kan inte sluta skratta när jag ser den. jag saknar sommaren.

chokladkalender

mamma gav mig en chokladkalender inför december. det är hennes vis att inte klippa navelsträngen. jag har totalt glömt bort den. mitt enorma sockersug ikväll fick mig att minnas den igen och här sitter jag i sängen och öppnar luckor. och jag frågar mig själv; varför känner man att man absolut måste öppna dem i ordning? varför känns allt annat oacceptabelt?


aj

 


laura ashley



laura ashley har de vackraste möblerna, tygerna, tapeterna, detaljerna... allt!

can't wait


hello old lady

jag sitter och väntar på pappa och syster. vi ska äta mat hemma hos mig. pappas carbonara. det är den godaste som finns. fast egentligen är jag sugen på fisk.

igår drack jag öl med några gamlingar. de tog mig till ett ställe där de har all öl i världen.
oliver twist. det var ett kostigt ställe, men sjukt trevligt. jag är fortfarande inget big fan of öl men de hade godaste pommesen. en fish and chips flög förbi oss och det är tack vare den synen som jag är sugen på fisk idag. jag ska tipsa alla gamlingar jag känner om det stället. sen gick jag till grodan, släckte en bostadsbrand med mina knivskarpa kunskaper och kontakter, kände mig ung igen och gick hem. bra kväll.