jag hör inte, vad sa du?

jag vaknade med lock för öronen. snön ramlar ner från taket och dunsar i marken på gården utanför mitt fönster. jag kan inte urskilja om det ramlar någonting i min lägenhet eller utanför. som en gammal tant går jag och inspekterar att allt är som det ska hemma innan jag vågar somna om. samma sak händer gång på gång, men jag struntar snabbt i att inspektera. jag hoppas på det bästa så jag kan få sova lite till. om jag pratar i telefonen och lyssnar på musik samtidigt så tycker jag att det är jättecool att personen jag pratar med spelar samma låt som jag. det är innan jag fattar att det ekar i mitt huvud och att personen jag pratar med inte alls spelar någon låt. om jag tittar på tv och äter samtidigt måste jag ha volymen på högsta nivå för att den ska överösta mitt tuggandes eko i skallen. eller titta på program med text. tack och lov för att ögonen fungerar som de ska.

jul på torpet


nyss hemkommen från öland. det var bra på öland. jag och syster tog bussen ner 25 december för att tränga in oss med den lilla släkten på torpet. man fick mat på torpet. gick man inte upp i tid så fick man ett mms av pappa som berättade att det var frukost serverat. när vi inte åt så åkte vi bil och tittade på hus eller så skrapade vi trisslotter. vi vann inte ett skit. min farbror är skitkul och min faster är bäst. det syns inte på frukost-bilden.

mitt hem

det är fint hemma hos mig. det luktar kaffe, lite mat och stearin. jag har fått paket och bjudit på varmkorv och fika idag. jag mår bra hemma nu för första gången sedan jag flyttade hit.