I am the fire burning desperately but you're controlling me

release me - oh laura.
den här låten är så sjukt bra. mannen som gjort den måste vara fantastiskt begåvad.

image146
se videon och lyssna på låten

veckan kommer bli helgalen.

min fredag var konstig, annorlunda på något vis men svårt att sätt sätta fingret på vad som gjorde der så. på jobbet var det väldigt lugnt. väldigt flamsigt och vi gick väldigt tidigt. åkte direkt hem till tove, fördrev tiden, gick och handlade på ica och på systemet. lagade en middag till toves mamma, bror, nina och anna. middagen fungerade även som tack för alla rostmackor vi ätit från mamma evas frys genom alla år. vi tittade på idol, drack sangria och gick til soap. träffade efterfest-killarna från förra helgen och så va kvällen igång. soap va inte alls bra jämfört med andra kvällar. betydligt äldre människor, typ 30+ och pinsamma julbordsfyllor blandat med vanliga soap. liten kö och relativt dåligt drag. kvällen började med att en kille slog ut sin framtnad när han skulle drick öl ur flaskan. han stoppade tanden i fickan och av mig en high-five (med andra handen). resten av kvällen spenderade jag mellan en bög och en gift kille på uteserveringen. jag förhörde honom om gay-världen och vi jämförde killsmak. vi har relativt lika smak. den gifta killen hade världens härligaste garv. han gjorde mig även väldigt glad. "som en gift man kan jag säga detta utan missförstånd: jag kan verkligen inte förstå varför du är singel. jag har träffat många blonda tjejer, blonda i själen. och jag kan säga att du är så långt bort från dem. du har nåt i hjärnan och är helskön". jag har hört det förut. många gånger och blir alltid glad. vad man aldrig tänker på är att de som inte är blonda i själen kräver en man som visar respekt. det är ont om dem.


och där kom vi in på nästa tanke. den halvan av förra veckans efterfest vi träffade på soap denna kväll var den nördiga halvan. helt serriöst, jag är dryg och ärlig. man tror ju alltid att de som är nördiga är snälla och fina. men hell no. och det är inte bara dessa gossar det gäller. i nyktert tillstånd är de nog fina pojkar som håller upp dörren, säger tack och förlåt och lyssnar noga på önskningar. men efter en öl... my god. "sitt i mitt knä" "nej tack" "ok, då sätter jag dig i mitt knä" "nej tack" "jo" "AJ!". no kidding. vi blev bjudna på fest dagen efter. jag lovade att ta med mig mynta och lime.


vid stängning träffade jag min olov. han var full och skrek på hoes. hans kompis va liten, hade pipig röst och gul (och skrynklig) keps. jag kunde inte låta bli att härma hans röst när jag skulle svara på hans tilltal. det gick inte. vi skulle hem och sova. olov trodde vi skulle på efterfest och fem minuter efter vi sagt hejdå till olov säger han upp vår bekantskap via sms. han trodde jag lurat honom. dagen efter blev vi kompisar igen.


resten av helgen har jag legat i min säng. jag har tittat på film, sovit, lagat god mat och sovit lite till. jag har drömt jobbiga drömmar och tänkt jobbiga tankar. men jag låter det vara så. för första gången på länge har jag sett hans snälla ansikte framför mig och saknat det. jag vet att den snälla är död nu och blir stolt över att det va länge sen jag drömde om honom. min kropp är inte som den ska. den är utmattat och trött. den ät förkyld och stressad. på riktigt. jag vet inte hur man målar och slipar och jag ska slipa på söndag om en vecka.


veckan som kommer blir jobbig och skitkul. jag både fasar och längtar. måndag och tisdag är det jobb, väldigt lugnt på jobbet kommer det vara. måndag ska jag ha möte med banken. på onsdag ska vi dela ut julgranar till väldigt många kunder. då jobbar jag till klockan nio. på torsdag är det julfest. middag, fest, fina klänningar, fixade frisyrer och galastämning. förra året spelade e-type, så man vet aldrig hur det slutar. vi vet inte ens vart den ska befinna sig. bussar hämtar oss på kontoret. snälla gud (och erik olsson) gör så att festen är söder om stan, med hänsyn till taxi-priserna och min plånbok. klockan 10.00 på fredagen har jag tillträde på lägenheten. jag ska göra min största affär i livet när jag är trött som en gnu och bakis. det känns tryggt. på lördagen är jag snäll och låter eva flytta ut från lägenheten, sen på kvällen åker jag dit och hämtar den sista nyckeln, inspekterar och tittar på tvättstugan. på söndagen ska jag slipa väggar. någonstans under denna vecka ska jag även hinna fixa med försäkringar, köpa en kuvertväska, nylonstrumpbyxor och låna en locktång av någon. jag ska hinna sola solarium och sova. hjälp.


lösning på mina problem



Roomservice söker objekt!

Roomservice söker nya objekt i Stockholmsområdet med omnejd! Våra hantverkare och inredare vill gärna komma hem till just dig och göra en förvandling av ett rum i ditt hem.

Vi letar också efter miljöer som inte är hemmiljöer. Till exempel fritidshus, hotellrum, lounge, replokal, uterum/terrass, klubblokal, fikarum, bar och så vidare. Kom med förslag! Vi söker  dig som har ett specialintresse och önskemål och vill att ett av rummen skall inspireras av ditt intresse! Du kan vara fantast, samlare, entusiast eller liknande inom ett visst område. Litet som stort. Alla rum förutom badrum är intressanta. Obs! Rummet måste vara minst 15 kvm stort för att vi ska kunna hjälpa dig.


Så här söker du!
Besvara alla frågor i din ansökan och bifoga också bilder på ditt objekt, omgivningen runt omkring och på dig själv (i jpg-format). Ansökningar med bilder prioriteras. Skicka iväg din ansökan snarast! Tänk på att specificera ditt objekt och ditt intresse i rubriken om du mailar. T ex, "Vardagsrum hos seglingsentusiast", "Myntsamlare behöver nytt sovrum" eller "Dj-inspirerat kök" osv. Pga det stora intresset kan vi tyvärr inte höra av oss till alla sökande, utan endast de vi finner extra intressanta.

Vi behöver följande information;
Specialintresse:
Namn (för- och efternamn)
Adress
Postnummer
Postadress
Telefon (arbete, hem, mobil)
Ålder
Familj/civilstånd
Yrke/sysselsättning
Fritid/intressen
Typ av boende (hyresrätt/bostadsrätt/villa/radshus/2:a hand)
Vilket är rummet som du vill förändra och varför
Rummets storlek i kvm
Berätta vad du önskar att vi ska göra med rummet
Motivering, varför ska vi komma hem till just dig?
Bilder på ditt objekt, omgivningen omkring samt på dig själv


Är du intresserad, hör av dig till oss snarast!
Inspelning kommer ske under december-mars! Maila ansökan med bilder till:
mailto:[email protected]?subject=Roomservice%202008 eller skicka din ansökan till:

Jarowskij
Roomservice
Box 270 34
102 51 Stockholm


hemma och sjuk.

idag har jag varit otroligt kreativ. min andra dag hemma som sjuk. febern gick över och kvar var en vädigt rastlös rödtott. så idag har jag försökt sysselsätta mig själv bäst det går. jag har:

- flätat mitt blöta hår och med spänning väntat på att det ska torka och jag skulle få se hur det blev. det blev pudel-krulligt när man tog ut flätorna. hade blivit mer svall och lockar om jag låtit det torka utsläppt. då vet vi det. tacktack.

- kollat på idol 2007. en miljon avsnitt.

- snokat på folk på facebook.

- spelat på vårt flipperspel. adams family. och jag är verkligen skitdålig på det. men jag kom fram till att man skulle kunna ta snygga porträtt mot det. fotograf - välkommen!

- satt ihop mitt pepparkaks-dass jag bakade i söndags. (jag orkade inte rita och baka ett helt hus i år). det blev inte fint. för lite kärlek.

- oroat mig för att jag inte kan måla, slipa och spackla och jag ska börja göra just det om nästan en vecka i min lägenhet. panik.

flipper.image145